Nude.

Nude.

Av produktbilden att döma så trodde jag faktiskt att färgen ”Nude” från e.l.f skulle vara lite mer täckande. Jag såg framför mig hur hela nageln skulle få samma färg som på produktbilden men lacket är nästan genomskinligt när det väl målats på. Nu har jag målat cirka 4 lager för att få någon sorts färg på nageln. Jättebra som grund till en fransk manikyr, helt klart, men jag kommer inte bära detta enbart eftersom mina missfärgade naglar verkligen lyser igenom trots 4 lager. Tur att det enbart kostar 18.30 annars hade jag känt mig grymt besviken på denna nyansen! Alltid tråkigt när man förväntar sig något och sen blir det inte så. Nog är nyansen ”nude” alltid, den syns knappt med bara ett lager ;)


10 svar på ”Nude.

  1. Jag trodde att den skulle ha lite mer färg så som du skrev. Men det var inte så mkt att hurra för tyvärr. Men annars är deras nagellack bra för det sitter längre än feks Depend.

  2. Tur att det var så billigt.

    Sv.Tack, det hoppas jag med. Nej de vet fortfarande inte vad han drabbat av men hypotesen de jobbar efter är att det är någon form av inflammation.,..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *