min bil är pinsam.

min bil är pinsam.

Sitter i bilen på väg till mora för att träffa jossan samt träna lite :) jag fick lov tanka innan jag åkte och först dog bilen i en korsning, fick knappt igång den, sen dog den precis innan bensinpumpen, fick knappt igång den. Och när jag står och tankar så står killen mitt emot och ler mot mig, jag vet inte om han tyckte jag var söt eller om han hade roligt åt min bil, jag trodde på det senare alternativet och började tokskämmas. Haha! Sen när jag väl ska åka ifrån macken så startade knappt min bil då heller! Tror vi att bilen håller till mora fram och tillbaka? ;)

Följ Cecilia direkt i din mobiltelefon

9 svar på ”min bil är pinsam.

 1. Gumman, att du står ut med den där bilen är för mig en gåta!! Och att din pappa ens tillåter dig åka runt i den :/ Så som den lever sitt eget liv kan du ju bli stående mitt ute i ingenstans. Köp min ist vettja ;)

 2. Hoppas verkligen att bilen håller! Haha! :) Och den där killen, det var säkert en kombination av att tycka du var söt och att han hade roligt åt bilen. ;P

 3. Äsch, den funkar. Jag låg i 150 senast och den skakade inte mer än vanligt :P Fast jag letar ju större bil, vill ju ha en med fler hästar och kombi ist.

  Tack gumman :) Vi chockade nog mååånga :P

 4. Kan vara bränslepumpen som håller på att ta slut eller så surar den ner sej innan den gått varm.
  Jag kunde inte köra min gamla pegga hemifrån och till dinX och stänga av för då startade den inte.
  Om jag åkte till Mora kunde den stanna i Wedde för att inte starta mer.
  Skitbil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *