Min burleskinspirerade outfit!

Min burleskinspirerade outfit!

Efter många om och men och tusen olika kombinationer på korsetter/kjolar/klänningar så blev detta min outfit till bloggfesten! Som ni ser så satsade jag på det burleska temat då jag älskar den stilen! :)

Skor – din sko, strumpbyxor – Åhlens, Klänning – H&M, Midjekorsett – Korsetten.se, Handske – Monki, Halsband – Dreamcollection, Hatt – Asos.

Hur tycker ni jag lyckades med min outfit? Jag själv blev supernöjd! Tack Ann för hjälpen med att bestämma mig i sista minuten ;)

30 svar på ”Min burleskinspirerade outfit!

 1. Helgen har varit både slitsam och mysig. SPA-dag i lördags med sambon och färdigställande av vännernas villa de andra lediga dagarna.

  JAG älskar fynd! =)

 2. Tack detsamma rara du! Det var verkligen en toppenkväll och jag håller tummarna för fler sådana tillställningar! :) Ha en underbar dag! Kramis

 3. Låter som en bra idé! :D
  Jag och tony har kommit på en till ide oxå.. grym är den men vi behöver en vit fotlång klänning ;)

 4. Måste se hur jag ska ta mig dit o hem bara :-)
  Ja, det ska väl säkert kunna gå, jag slutar 14 på dagarna så efter det någon gång kan jag :-) Jag ska till Mora nån sväng någon dag, men jag vet inte riktigt vilken dag än! men hojta till! :-)
  Kram

 5. Så lite så =)

  Klart jag har fått se lite bilder från helgen, hojta till på MSN sen när du har tid så kan jag skicka över =)

 6. Haha, nej jag har ju inte det. Dåligt av mig.. men till mitt försvar har jag inte känt av astman nästan nånting de senaste åren. Men nu är det ringa farbror doktorn som gäller… insåg jag ^^

 7. sv; haha tack snyggis! Du var såå snygg på bloggfesten, verkligen burlesque som det skulle vara :)

  ps. haha, de är inte lätt att känna igen folk med deras masker på.. jag ahde supersvårt att se vissa personer med när de hade maskerna på :) haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *