[ Min första framsida. ]

[ Min första framsida. ]

Jag visste att jag skulle vara med i veckans Magazin Dalarna men inte att dom skulle använda bilden på framsidan! :) Samtidigt som jag är jätteglad över att jag fått min första framsida så är jag lite småsur att dom använt den på framsidan, jag & Anders trodde nämligen att den enbart skulle vara med som en liten bild i Artikeln om mig. Men det får Anders sköta som han vill, han som har rättigheterna till bilden.

En annan väldigt dum sak är att dom stavat min bloggadress fel i artikeln. Artikeln handlar ju främst om min blogg och dom stavar min bloggadress fel? Ironiskt va? ;)

Oh well, jag har fått min första framsida någonsin. Ska dock maila dem och be dem ta med min rätta bloggadress i nästa tidning. Jag hade ju hoppats på lite nya besökare men vette tusan om dom kommer hitta till min blogg nu ;)

Fotograf: Anders
Mua: Sarah Maria
Modell: Jag

22 svar på ”[ Min första framsida. ]

 1. coolt gumman:)grymt ju fast ni borde nog ta ett snacka med dom om dom har gjort det "utan att ha lov", grymt snygg bild btw!:)

 2. Det var som faan =)) hahah

  Jo en bild kommer väl så snart jag har möjlighet men det är en ganska tråkig färg kan man säga =) i alla fall om man jämnför med det tok oranga =))

  haha

 3. åh, tack vad snäll du är! :) vilka är det du modellar för? beundrar din blogg, gillar att du är annorlunda :)

 4. Grattis till din första framsida ;) Hoppas du kan roa dig nu när Anders åker hem :P Tycker fortfarande att ni skulle vara (är) så söta ihop. hihih. ;P

 5. Ja det tog ju ett litet tag att hitta bloggen eftersom dom skrev fel adress!!

  Men det är ju tur att det finns sökmotorer på nätet!!

  Kram kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *