[ Paket i mängder. ]

[ Paket i mängder. ]

Idag har jag fått hela 3 paket med roliga prylar som jag ska tävla ut till er läsare samt några prover på smink som jag ska recensera här i bloggen. Det ser jag verkligen framemot! :)

Känns verkligen jätteroligt att få ge något tillbaka till mina läsare tack vare andra underbara människor och egna företagare här i landet! Men mer om dem kommer jag berätta senare! :)

En tävling kommer jag nog dra igång ikväll…;)

(Vill du ha något recenserat så kontakta gärna mig.)

8 svar på ”[ Paket i mängder. ]

 1. ja precis. ;D fick en del erbjudanden att modella förut men min sambo ville inte riktigt att jag skulle hålla på med det.

 2. det förstår jag! =)

  Ja det kanske du borde testa du med dina sockerproblem =/ Det funkade iaf jättebra för innan jag testade det så började jag känna ett helt sjukt sockersug som bara blev värre och värre. Det var nästan läskigt att vara så konstant sugen och dessutom ett sånt starkt behov! =S

 3. Men så bra! =) Har du bara dragit ned på sockret eller har du på något annat sätt fått det att bli bättre? Jag tyckte du var så duktig förut när du verkligen hade gett dig fan på at bli av med det och inte åt någon micrad mat, socker ja allt det där.

  Wiihom det är var ju duktigt ju! =D

 4. Jag vill också tävla ut en massa skoj ^^

  Jag vet att ni är söta ihop för jag såg er hänga med varandra rätt mycket på Hallstaträffen och då var ni iallafall söta ihop :D Tänker mest då jag träffa er på bryggan :)

  Med mig är det bara bra nu. Inatt var jag irriterad hehe. Ligger i soffan och softar lite.

  Och det är bra med dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *