Min helg i Sandviken, kortfattad!

Min helg i Sandviken, kortfattad!

I fredags åkte som sagt jag och Maria till Sandviken för att hälsa på lite vänner till Maria som jag lärt känna lite via henne :) I fredags var det tjejkväll hemma hos Tess med spel innan vi gick på 8ball. Lördagen började med lite Loppis innan vi gick och åt på Viking (som hade kunnat servera mindre portioner ;P) för att sedan ha Tacoskväll och fest hemma hos Tess :) Är mest jag, Maria, Tess, Angel och Ika på bilderna dock ;) i Söndags innan vi åkte hem så fick jag äta Tacopizza på American Take Away..det är min favoritpizza all time och jag har 15 mil till närmsta American Take Away så det var lyxigt ;) hehe. En riktigt bra helg och nu har jag fått se Sandviken by night också! ;)

16 svar på ”Min helg i Sandviken, kortfattad!

  1. Fan vad snygg du blev med rött hår!! Passar ju skitbra i det!
    Verkar som ni haft en rolig helg.. Ni får ta utgång i Gävle nästa gång, nöjeslivet i Sandviken är väl inte mycket att hurra för ;) hehe! (har själv bott där under gymnasieåren)

  2. Svar: Oh Thailand hade varit helt underbart. Jag vill också åka dit. Det är helt klart en av mina drömmar också. Ja det är en bra tid att åka då för då brukar det ju vara så trist här hemma i Sverige!

  3. Snyggt ditt hår är! Du passar jättebra i det! Den bilden du har utsläppt hår och har festsminket på var jättefint! <3

  4. Hoppas du kommer snart igen :) Kanske kan ta en vända till Gävle då och Heartbreak.Bra stället det. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *