Min nya hårfärg: Red Beech – djup röd.

Min nya hårfärg: Red Beech – djup röd.

Bilden på mitt hår är tagen med blixt så det röda syns lite mer än vad det nog gör om man ser mig i verkligheten :)

För att lyckas bli lite rödhårig i mitt brunsvarta hår så gjorde jag två avfärgningar och sedan slängde jag i två förpackningar av ”Red Beech” från Wella. Det ska vara nivå tre (permanent) på Red Beech men när jag tvättade håret senast igår så åker det fortfarande ur massor av färg och jag tycker att mitt hår idag ser lite mer rödbrunt ut i längderna. Tror tyvärr inte jag inbillar mig heller när jag tycker det blir lite svagare rött efter mina två hårtvättar än så länge. Jag är inte så jätteduktig på hårfärger men jag har fått för mig att röda nyanser lättare ”försvinner” än andra som till exempel brunt som jag annars brukar använda. Får se hur det röda håller i sig eller om jag helt enkelt slänger i en annan rödfärg om ett tag för att stärka nyansen lite.

Fått jättemånga komplimanger både här i bloggen och i verkliga livet i alla fall, grymt kul! :) Kommer nog förbli rödhårig ett tag nu ;)

16 svar på ”Min nya hårfärg: Red Beech – djup röd.

 1. Ja det röda rinner ofta ur fort. Finns en bra inpackning med röda pigment från Revlon som bevarar färgen bättre som du kan använda också! Jag har hört massa positivt om den, har köpt den men inte provat ännu.

 2. Snyggt som fan, Cilli! :)
  Jo, rött är askrångligt att få att hålla, men kör mer toningar för att underhålla, och färga sedan utväxten. Jag har lärt mig att när man färgar igen och igen och igen så lägger det sig ovanpå varandra och blir tillslut svart. Och det är ju trist att bli mörkare när man slitit med avfärgningar.
  Kram :)

 3. Jädrans vad snyggt ditt hår är nu! Ditt hår var sjävfallet jättefint innan! Men nu är det lite mer ”fire” i det ;)

  Kram på dig!

 4. haha ja det är nästan lite roligt det där med datorn och kärleken, vi yttra oss lite när vi ses sen efter maten så är vår efterrätt: datorn.. då är det stentyst :P

 5. Du skall absolut kolla in Revlon nutri color creme nu när du är rödhårig! Bästa inpackningen jag någonsin använt till mitt röda hår!! Har för mig att dom finns på lyko.se..

 6. Svar på kommentar;
  Nej jag skulle aldrig ge mig in på att åka 3 mil på ett par skidor ;P
  Min kompis åkte, så jag va upp och hejjade på henne i Lördags :)
  Anda gången som jag va i Mora någonsin! ;)

  Sen måste jag skriva att jag gillar din hårfärg hur mycket som helst.
  Ursnyggt!!! Passar dig.
  Har själv testat att färga med den färgen förut, men jag fick inte alls till de så bra.

 7. Hej! Har färgat mitt hår rött i ett antal år nu och har testat det mästa och kan lätt rekommendera schwarskopf (?) Brilliance intense red! Den är grym, glans och färg håller grymt mycket längre än andra märken! Sen är det tyvärr så att även fast det är svårast att rå bort röda pigment så är det det röda håret som lättast tappar färg och blir dassigt! Jag måste färga minst var fjärde vecka!
  Lycka till!
  Kram sarah

 8. Rött är en jäkla färg att underhålla :P Ett tips är att införskaffa revlon färginpackning och använda det varannan(eller varje) gång du tvättar håret, bästa som finns för rödhåriga :D

 9. Skitsnyggt. Jag har liknande färg fast mörkare. Tips: skölj alltid i kallvatten och använd Revlon inpackning, jag har nummer 500 tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *