Min jul 2018 ♥

Min jul 2018 ♥

Min jul ♥

I år fick jag vakna upp på en madrass framför en brasa med min bästa vän bredvid mig. Min Johanna är äntligen hemma ♥ Hon som tycker om mig trots alla mina brister ♥ Och som tar fram mina allra knäppaste sidor, haha! En jul utan mottagning på telefonen, ingen el & inget rinnande vatten. Jag drömmer om att en dag själv få äga en liknande plats på jorden. Efter frukost åkte jag & hämtade min mamma och sen spenderade vi dagen där tillsammans med Johanna & hennes mamma och pappa ♥

Jag känner mig lyckligt lottad som får bo i ett riktigt vinterland istället för en storstad som snön väldigt ofta mest förvandlas till mörkt slask på marken.

Jag önskade mig en åkmadrass i julklapp.

Jag har blivit dålig på att önska mig saker i julklapp/födelsedagspresent sedan pappa gick bort eftersom den händelsen har fått mig att inse att det finaste vi kan ge någon annan och få av någon annan är deras tid. Har du människor omkring dig som vill umgås med dig och ger dig av deras tid? Uppskatta det! Och ta inte dessa människor för givet!

Men i år önskade jag mig faktiskt en åkmadrass i julklapp, och jag fick en! Jag kom inte på något som jag kände att jag faktiskt behövde men att önska mig något som gör att jag kan ha roligt med mina vänner – perfekt! Tur mamma tomten tyckte att jag varit snäll nog. Jag har redan åkt på den vid 3 tillfällen och haft en smula dödsångest i några riktigt branta backar, haha!

Som några av er vet så har jag haft väldigt hög ensamhetsångest ett tag. Det är den värsta känslan jag vet. Men nu när Johanna är hemma från skolan så gör hon mitt liv så mycket bättre genom att inkludera mig. Hon gör så att jag känner det som att någon (förutom min mamma såklart) vill ha mig i sitt liv. Som att jag är viktig och omtyckt. Jag hoppas alla har någon som henne i sitt liv.

Jag vet också att högtider som julafton kan vara en trigger för ångest för många människor. Julafton var en trigger för mig för flera år sedan. Kom ihåg att ni kan fira jul precis som ni själva vill ♥

Jag är så glad och tacksam att jag fick fira min julafton med mamma & bästa vän i en fäbod, utan mottagning, med tacos till lunch, kortspel & promenad med madrassåkning samt med minimal julklappsshopping & stress samt ingen alkohol. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *