Min måndag i Stockholm.

Min måndag i Stockholm.

Eftersom jag kom till Stockholm redan 10.15 och världspremiären av filmen Twilight inte började förrän 17.15 så bytte jag om i en provhytt på H&M. Kan det bli mer glamouröst? ;) Som tur var så kom Malin in till stan redan runt 15 och höll mig lite sällskap! Tack vännen <3

Jag & Malin hittade igen Tess & Micke vid Karlaplan :) Senare dök även Maria & Annika upp :) Och vi traskade bort dit vi skulle…vad det nu hette.hmmm ;)

Vi var inte ensamma om att gå på världspremiär i alla fall. Det var lite roligt, vi fick veta att vi var dem första i världen att få se denna filmen. Så innan vi fick gå in i biosalonen så fick vi lov lämna ifrån oss både kamera och mobiler! När vi gick in så hamnade jag, Malin & Tess på bild hos Modette så den får ni ta och spana in om ni vill veta hur jag såg ut! ;)

Väl inne i biosalongen så väntade goodiebags på oss. Jag blev riktigt glad över denna goodiebag, den innehöll så mycket bra saker! I like it! Tack till alla sponsorerna.

Efter bion så gick hela gänget iväg och åt pizza / Nachotallrik. Jag hade en sådan galet underbar kväll! Helt underbart med lite vardagslyx på en måndag! :)

Men vad tyckte jag om filmen Twilight då? Jag älskar ju vampyrfilmer och denna filmen var inget undantag! Så vackert gjord! Jag älskar denna lovestory och den var så vackert gjord! Robert Pattinson som spelar vampyren Edward Collen var riktigt vampyrgodis ;) Jag måste seriöst ta och läsa boken samt att jag ser väldigt framemot uppföljaren. För jag antar och hoppas att det kommer en sådan! ;) Jag vill ju veta hur det går för vampyren Edward och människan Bella!

Jag tycker verkligen att ni ska ta och se denna filmen!

24 svar på ”Min måndag i Stockholm.

 1. Varning: läs på engelska !!

  Jag blev en av de "tredje" sopm såg den. Först ni, sedan L.A sedan förhandsvisningen i Malmö igår tillsammans med Sydsvenskan :D:D

  Ohh.. Twilightmusiken på disc…. MÅSTE HA !!

 2. Svar: Ja, då är det kanske så. :)

  Men hur många klickar sig egentligen in där? Äh fan, det får vi hoppas att det blir ändring på, haha.

  Twilight verkar för övrigt helt grym!

 3. Nejmen titta, det är en Malin med en Malinmin. ;)

  Skönt att det ordnade sig för dig igår också. Såg att du gått med Kelly?

  Puss från mig!

 4. Jag tror att man måste lägga ner mer tid på sin persoliga PR om man ska vara typen av modell, och för oss som har det mer som en hobby tar det för mycket tid.

  Men jag håller med dig om att det vore skönt att få lite mer förfrågningar med klara ideer :P

 5. Jag ska börja med sista boken nu efter att jag läst ut den jag håller på med för närvarande.

  Men jag älskar dem! Vill nästan inte börja på sista boken för jag vill inte att sagan ska ta slut. Men samtidigt är jag nyfiken hur det går för dem =)

 6. Hej! :) Vill bara säga att jag tycker din blogg är jättebra och att dina modellbilder är fantastiska! Du är så himla vacker! Puss :)

 7. äntligen tillbaka! :)

  Förresten, letade du inte för ett tag sedan efter en långärmad spetströja? Utan båtringning? Har fått för mig det iaf.. sådana finns på Gina nu, i flera olika färger, ja ifall du nu vill veta. haha :)

 8. Oh har du mig på bloggkoll? :D Sweet! Jag har faktiskt inte dig på bloggkoll men vet du varför? Jag går in på din blogg flera gånger per dag så jag behöver inte det =)

  Förstår att det är skönt att bara komma ifrån. Älvdalen (?) är väl inte så hett annars? ;)

 9. åh jag har nyss fått dom fyra första gossip girl böckerna. Jag tror dom är bäst om man har sett serien nått avsnitt så man vet hur varje person ser ut och liksom beter sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *