Det blir aldrig som man tänkt sig!

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Tror ni jag har dött? Inte då inte då! ;) Jag har haft två toppendagar i Stockholm och imorgon väntar ytterligare en tydligen.

Egentligen skulle jag ha åkt hem imorgon eftersom min älskade pappa har genomgått i en knäoperation här i Stockholm och han skulle egentligen ha fått åka hem imorgon. Men tydligen så vill läkarna ha kvar honom en natt extra – vilket jag bara tycker är bra eftersom vi ändå har åkt X antal mil för denna operation. Så jag tycker det är bra att dom vill hålla ett extra öga på honom en natt till. Tycker dock synd om pappa som måste ligga där en natt till ;( Men jag ska åka och hälsa på honom imorgon på dagen! <3

Så imorgon på kvällen så blir det 90210 premiär för mig och Maria! :D Ingen av oss hade tackat ja. Jag tackade inte ja eftersom jag trodde jag skulle hem imorgon bitti och Maria hade inte tackat ja eftersom hon inte hade någon att gå med. Men nu har hon det! ;) Så jag mailade precis och frågade om det var OK att vi kom i alla fall – om det fanns platser kvar. Dom var snabba på Veckorevyn och ringde upp mig efter typ 3 minuter? Och sa att det var självklart att vi skulle komma! :D Så nu ska jag och Maria på ytterligare en bio premiär! ;)

Jag sitter på T-centralen nu. Gick hit enbart för att kunna maila veckorevyn, haha ;) Renate har tydligen inget fungerande internet hemma nämligen. Så nu kommer ni nog inte höra av mig eller få se några roliga bilder förrän på torsdag! ;) Jag har fortfarande biljett tid kvar så jag kanske "kikar förbi" imorgon enbart för att se om ni skriver något roligt! ;)

Ha det bra alla sötnosar!

9 svar på ”Det blir aldrig som man tänkt sig!

  1. Hej smulan!

    Jag såg faktiskt dig igår :P

    Men du stod så långt borta så jag kunde inte hälsa. Ville inte vinka över halva stället heller ifall du inte kände igen mig. haha

    Appropå imorrn, lust att ta med mig på premiären? hehe. Har ingen som kan följa med på kort varsel och e sugen på att åka dit igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *