Min tredje Freebra

Min tredje Freebra

Min tredje Freebra

Jag har använt Original Silicone Bra i X antal år & är nu inne på min tredje. Så smidig om det man har på såg inte riktigt är gjort för att ha en vanlig BH under.

Den första gick plastspännet sönder på efter ett flertal år och min senaste har klistret börja släppa på så den ena släpper lite för lätt. Men då har jag använt dom i flera år! Sjukt bra kvalité om ni sköter om dom! Anledningen att jag använder just denna varianten är för att denna finns upp till E-kupa. De andra varianterna finns tyvärr som C/D i största storlek enbart så jag tvivlar på att dom sitter bra på mig.

Den här gången fick jag med en ”dustbag” så nu kanske jag lyckas hålla liv i den ännu längre :)

Den övre är den nya och den nedre min gamla. Det syns i materialet att den är välanvänd!

Klistret har släppt i alla kanterna samt vid spännet i mitten och det funkar inte alls lika bra längre. Sist jag rengjorde den så släppte jättemycket klister så dom 2 senaste gångerna jag använt den har jag mest hoppats på att den inte ska ramla av, haha!

Denna kostar 299:- så den kostar mer än en vanlig BH i min värld men som sagt, den används!

Andra har som nyårslöfte att sluta shoppa och jag köper en Original Silicone Bra det första jag gör i ren panik eftersom den gamla inte sitter kvar längre och har klänningar/toppar som jag inte kan ha någon vanlig BH under. Äger ni såna kläder så kan den här vara lösningen i alla fall!

Nu ska jag panikpacka samt se om jag kan hitta alla laddare till diverse kameror för imorgon åker jag till Stockholm :D

Inlägget innehåller annonslänkar

4 svar på ”Min tredje Freebra

  1. Jag är inte alls nöjd med min Freebra! Jag fick en i födelsedagspresent 2009, följde alla instruktioner och använde den 3 gånger sen var det som att klistret inte ville längre. Alldeles för dyrt för något som bara ska fungera ett par gånger. Jag blev så otroligt missnöjd eftersom jag hade hört att de skulle vara så bra.

    1. Oj du skulle ha reklamerat den! Vet du om det var en av ett riktigt märke eller någon kopia? Free Bra håller verkligen längre än 3 ggr!

  2. Haha, 299 kr för en BH är ett fynd för mig! Men har man 85F så är utbudet inte alltid så stort hos kedjorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *