mina två sminkningar idag.

mina två sminkningar idag.

Idag när jag kom fram till Stockholm så åkte jag till fotografen Jonas Elofsson på en gång för att köra en session med honom som både mua och modell! Jag hade dock gjort världens miss och glömt en necessär med min studiofoundation, löspuder, eyeliner, rouge, lösfransar och annat i..bra makeupartist där ;) Som tur är så hade jag ju mitt vanliga smink med mig, alla penslar och några sminkpaletter så jag klarade mig i alla fall *puh* ;) Vet inte hur bra basen ser ut på bild nu men jag hoppas den ser tillräckligt bra ut! Jag blev väldigt nöjd över flera bilder som jag såg i kameran i alla fall så jag ser framemot att få se lite bilder :) Stylingen på första bilden är min stora favorit ;)

21 svar på ”mina två sminkningar idag.

  1. Det är en jättegammal från H&M tror jag..haha ;D Den är lite för liten numera egentligen..jag har växt på bredden ;D haha!

 1. Jättefin styling :) Typiskt att delar av sminket vart kvar hemma då, tur du hade så pass mkt med dej att du lyckades sminka dej iallafall :)
  Nyfiken vad det var för bilder med halsband på skallen ;P
  Haft lite gymabstinens idag faktiskt *hihi*
  Ha så kul där nere nu så syns vi nästa vecka :) var det tis du jobbade eller ?

 2. Så lite så. :)

  Ja, det kämpiga är det gamla vanliga.. Vikten.. Frågade om operation men min läkare tyckte inte det då jag har min jävla sjukdom så jag måste prova i ett halvår till själv, som om jag inte har provat i flera år själv liksom.. Blir galen!

 3. Du är absolut min favvo blogg! Duktig på att skriva, roliga bilder och ASBRA tips! Fortsätt som du gör för du gör det jävligt bra =)

 4. Wow så snygg! Koppla inte att det var du på första bilden först.

  Jag har också skenor från förr men gjorde nya iaf. Och satt med det i 1 timma igår och det syntes redan då lite granna ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *