Mitt 2013 var grymt men 2014 blir såklart ännu bättre ;)

Mitt 2013 var grymt men 2014 blir såklart ännu bättre ;)

Jag har hunnit med ganska mycket i år förutom den vanliga vardagen som att jobba, äta, träna, sova…typ :P Jag har fått hänga väldigt mycket med Kicki (Tack!) och Daisy Beauty och alla mina älskade bloggkollegor! Vi har bland annat tagit ett varv i östersjön med Viking Grace, Pürminerals har bjudit på bio – Beautiful Creatures – med tillhörande popcorn och smink, Dior & Daisy Beauty hade event där vi avslutade kvällen med rock of ages – så grymt!, Jag har fått lyxa runt på Sturebadet Marina Tower med Daisy Beauty, Fenjal och Lypsyl, Tack vare dofteventet med Parelle Cosmetics så hittade jag en ny favoritparfym – Big Pony Women Pink från Ralph Lauren, The Body Shop höll i roliga event och trevliga middagar, OPI har gett mig massvis med nya favvolack, Jag & Maria hälsade på Tess när det var crusing i Sandviken..men nästa gång lär vi ju ha något att åka i brudar ;)

Jag fick äntligen besöka Egypten och se pyramiderna i verkligheten! Dessutom dök jag för första gången och nu står dykarcert. väldigt högt upp på önskelistan, bland det häftigaste jag gjort! Event med Loreal, Essie, Garnier (älskar när det är många märken samtidigt!) och nya mascaran Miss Manga är en favorit! Jag & Ingela bilade till Grebbestad för en fototräff, Vi besökte gröna lund och det åktes karusell och åts sockervadd, Självklart var jag på power meet i Västerås i år igen, Jag flyttade (inom Älvdalen, men ändå, jag flyttade), Weleda bjöd på Grön Lyx!

Jag var på skansen och blev kär, Jag var med och anordnade en fototräff i Rättvik som blev riktigt lyckad då en repris är efterfrågad :) Jag joggade en mil för andra gången i mitt liv, jag gillar att jag verkligen tränade stenhårt inför tjemilen! ;) Men jag fixade det på 78min vilket jag anser är jättebra med tanke på att jag bara joggat en mil en gång innan själva loppet ;) Stolt var nog ordet efter tjejmilen ;) haha! Jag fick hänga i London med en massa snygga människor, äta gott och bland annat ta del av nyheter från Essie och Glitter och Daisy Beauty visade det snyggaste omslaget ever!

Det här är en del av allt jag sysslat med under 2013 och det vore ju dumt av mig att säga att jag har haft ett dåligt år och självklart så tänker jag se till så att 2014 även det är ett år av underbara minnen att se tillbaka på! Jag har känt November-December att jag har varit totalt vintertrött men nu när det nya året börjat så ser jag våren i horisonten och med den så känner jag att vintertröttheten faktiskt börjat släppa, yeey!

Nu kör vi 2014!

4 svar på ”Mitt 2013 var grymt men 2014 blir såklart ännu bättre ;)

  1. Svar: Tack snälla för ditt svar! Jag har väl aldrig direkt sysslat med hudvård. Inte mer än att jag har använt duschkräm och lotion. Men ansiktet har jag aldrig brytt mig om. Min panna och näsa har fet hy, men annars har jag normal hy. Idag köpte jag ett serum. Hoppas det kan göra under!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *