Recension: NIVEA Powder Touch Deoderant spray.

Recension: NIVEA Powder Touch Deoderant spray.

För ett tag sedan så fick jag hem lite nyheter från Nivea och deras nyhet Powder Touch Deoderant i sprayform var en av dom!

Om produkten: Antiperspirant med lätt formula, berikad med mineraler som ger en torr och silkeslen känsla i 48 timmar. Den innehåller kaolinpuder som är ett naturligt och mångsidigt mineral känt för sina mjukgörande och absorberande egenskaper. Passar alla hudtyper. Doften är en fräsch doft som kombinerar toner av citrus från bergamott och apelsin med utvalda ingredienser som extrakt från rosor och liljekonvalj. Kostar cirka 40sek i butik och lanseras nu i Januari.

Min åsikt om produkten: Jag har faktiskt inget minne av att jag testat en deo i sprayform tidigare så denna såg jag framemot! Den torkar snabbt, lämnar inga spår på kläderna, den svider inte på nyrakade armhålor, den känns faktiskt mjukgörande och bra för huden under armhålorna och ger ett hyfftsat resultat!

Att den håller i 48h skulle jag inte påstå, den gör inte det åt mig i alla fall då jag faktiskt känt mig ofräsch både en och tre gånger vid dagens slut när jag använt denna! Lite blandat resultat på kvällskvisten beroende på hur varm jag varit under dagen!

Sen måste jag säga att doften inte tillhör någon favorit, den funkar helt klart men det är något hos den som jag personligen inte riktigt gillar tyvärr!

Flaskan har en smart förslutning genom att vrida på överdelen så man behöver inte oroa sig för att råka spraya deo  handväskan om man har den med sig ;) Flaskan är ju väldigt stor och en i roll-on form känns smidigare på grund av det.

Betyg: 3,5/5
Köpa igen?: Nej, den är inte tillräckligt pålitlig för min egen del

Ett svar på ”Recension: NIVEA Powder Touch Deoderant spray.

  1. Fick hem den i roll-on och det är samma sak där. Fungerar inte alls om jag jämför med Niveas Pearl & Beauty som jag älskar. Powder Touch fungerar inte alls på mig :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *