Mitt sedcard.

Mitt sedcard.

Har precis uppdaterat mitt Sedcard som jag inte använt på år och dar ;) Jag slutade använda det när jag fick min hemsida Wysteriia.se nämligen. Men nu är det så här att jag bara betalade för att ha den hemsidan i 1 år och den tiden gick ut för läääänge sen. Men den ligger ändå kvar? Eftersom jag inte har betalat för att använda den längre än 1 år så vill jag inte uppdatera den trots att jag påpekat för han som gjort den att den ligger kvar ;)

Min plan var att jag skulle försöka få hjälp med att göra en enkel hemsida att lägga på Wysteriia.se istället men det rann ut i sanden och han kommer ha fullt upp framöver nu iaf så att hjälpa någon som mig som knappt kan betala för sig känns som slöseri på hans tid :P Så den planen har jag väl lagt ned för stunden.

Så jag tänkte börja använda mitt Sedcard som "hemsida" trots att jag tycker mitt Sedcard är otroligt fult och tråkigt och det är verkligen inte "jag" när jag ser hur sidan ser ut. So not me ;) Men det fyller väl sin funktion kanske?

Skulle det vara så att det är någon som är duktig på hemsidor och inte vill ha 10.000 för att fixa en så hör gärna av er ;) Tror dock inte så många människor som bygger hemsidor läser min blogg..? ;) Nåväl..jag får ta tag i det längre fram :)

Nu ska jag bara se till o styra upp lite nya plåtningar så jag kan uppdatera mitt sedcard så småningom! ;)

2 svar på ”Mitt sedcard.

  1. du känner väl många fotografer som säkert kan hjälpa dig? hobbe gjorde min alldeles gratis och det var jag tacksam över :) kostade inte så mkt heller, han hittade upp billigaste ställena så det kostar mig typ bara några hundringar per år. hur bra som helst :)

  2. Hur vill du att sidan ska se ut?
    Vilka funktioner vill du ha?
    (gästbok, kommentarsfunktion mm..)
    Ska det vara typ sedcard-sidan (ganska enkelt) eller mer hemsidesliknande som det är på wysteriia.se?

    Maila till info(a)enungman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *