Hair Growth Treatment Mask.

Hair Growth Treatment Mask.


Jag satt på Accessora och kollade runt lite och hittade denna produkt som kanske är värd att testa för er som vill få längre hår! Jag har ingen aning om det fungerar eller hjälper men för 95:- så kanske det är värt att testa?

Produkten ska användas mellan shampoot och balsamet och ska sitta i cirka 5 minuter. Lee Stafford rekommenderar alltid sina kunder att till en början lägga i krämen vid varje tvätt tills kvaliteten på håret blir bättre. Efter det kan man lägga i den varannan gång, till sist för att bevara långt strålande hår bör man lägga den en gång i veckan.

Värt ett försök för alla er som sparar och sparar och sparar sitt hår men aldrig får riktigt långt? :) Låter ju som någon form av Pro Vitamin B5, kreatin & Trichogenic kur som ska göra så hårets kvalité förbättras och växer snabbare.

Någon som testat?

22 svar på ”Hair Growth Treatment Mask.

 1. Aldrig sett eller testat.

  Och det påminner mig om att jag skulle gå till affären och köpa sånt, sen finns det ju sånna där vitaminer som stärker naglar och hår med…funderar på att testa det

 2. låter som min dag :D Fast jag gick upp 6 imorse, på min lediga dag och allt. imorgon ska jag ligga och sova och tänka på stackars dig då ;)

 3. Sv: Nog rör jag på mig tycker jag, step up, gå med hundarna, har börjat åka bräda! Men åh jag blir så deppig av å se gravid ut!:(

 4. Jag käkar ett kosttillskott som ska ge starkare hår, hud och naglar (silica forte). Jag tycker faktiskt att håret växer aningens fortare av det.

  Kanske skulle testa något sådant som den där produkten också nu när jag försöker spara ut håret. Men jag är lite skeptisk till att tillföra ämnen till håret utifrån. Det är ju dött så hur mycket bättre kan det bli egentligen?

 5. Du var en av dom som vann biobiljetter hos shopaholicmamman. Jag vann också samma som dig, men har inte fått dom ennu, gått flera veckor. Jag har mailat henne flera gånger men får aldrig svar….nu såg jag en annan tjej som skrivit i det inlägget att hon fått en förklaring till varför hon inte fått dom, men jag har inte hört ett ord…vet du? :/

 6. Mmm, chips! Har en påse här men den får nog vänta..åt ju semla ;) Vi firar att bebisen är 25 veckor :)

  Vem hejjar du på i Let's Dance då?

 7. Jag har nog samma som favoriter tror jag. Gillar Carl Jan och George Scott minst.

  Det är ju 40 veckor man är gravid. ;) Eller egentligen 38-42, det är så olika.

  Men 25 veckor är en gräns för hur stor chans bebisen har att överleva om den föds för tidigt. Därför firar vi att om den föds kommer den ha större chans att överleva. :)

 8. Ja det va lyxigt o skönt,vissa stunder iallafall..Den där kemiska peelingen brände fruktansvärt i ansiktet..Men det va det värt:)

 9. Wohoo! Inte bara jag som sitter framför datorn denna fredagkväll :) Andreas klagar lite men man kan ju inte var sådär dundersöt jämt :P

  Kram!

 10. hmm.. ja men om de vill satsa på musiken kanske de ska flytta till ett större ställe? hihi.. finns väl inte så mkt att hämta hos ingrodda morabor? :) ha ha! men ja, de är ju ruskigt duktiga iaf så man får ju önska att de går långt!

  hur går det för dig då? arbetar du nå nu eller söker du nytt jobb eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *