[ När blir det Göteborg? ]

[ När blir det Göteborg? ]

Hade lite små funderingar på att dra till Göteborg i början på nästa vecka för att hälsa på Anders. Men eftersom jag är typ världsbäst i planering så skulle han nog till Stockholm den helgen :) Så klurar på att åka till Göteborg i slutet på April istället om jag och han har tid. Bara det att Göteborg är ju så jäkla långt bort så jag vill ju vara där ett tag när jag ändå åker dit + ha lite pengar o göra av med när jag är där ;) Vill ju hitta på saker när jag ändå befinner mig i en stad där det faktiskt finns saker att göra! ;) Vi får se vad tiden och ekonomin säger i slutet av April! :)

När jag ändå håller på och skriver om Anders och Göteborg så måste jag visa en bild på Anders som jag gillar ;) Jag har inte ens bott om lov så han får väl skälla på mig om jag måste ta ner den ;) Känner ni igen huvan? ;) Anders stod ljusmodell förut när jag skulle plåta med Villgot. Första tanken när jag såg bilden var att han såg ut som en riddare! :) hahaha. Det måste ju vara ett bra betyg! ;) Så här är det Villgot som är fotograf och Anders som är modell ;)

12 svar på ”[ När blir det Göteborg? ]

  1. Jag har problem med alla bloggar som använder Bloggkoll, inte bara din. De uppdaterar hela tiden samt att det inte går att backa ifrån dem. Så jag skulle snarare tro att det är bloggkoll och inte blogg.se som strular.

  2. Men undrar om det är just det som gör att det uppdateras hela tiden då, att den försöker hämta bilder ifrån en site som är nere…

  3. Om du kommer till Göteborg så får du gärna höra av dig.
    Vi kanske kan ta en liten fotosession då?
    Och efteråt så bjuder jag dig på en fika, då sparar du lite pengar. ;)

    Mvh Janne!

  4. Jag kom inte på själv vad Anders bild påminde om när Villgot visade den. Med riddare kändes ju klockrent när du nämde de!:P ha de gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *