Nashi Argan Oil är min senaste kärlek!

Nashi Argan Oil är min senaste kärlek!

”Nashi Argan är en blandning av dyrbara naturliga grunder av organiskt ursprung (certifierad arganolja och linfröolja ) som reparerar , ger näring och glans på en och samma gång. Passar för alla typer av hår.” – Lyko.se

Jag kan borsta mitt hår! Jag kan borsta mitt långa, galet torra och trassliga hår och det tar inte 30 minuter att få ur alla tovorna nu när jag använt denna i några dagar bara! Mitt hår är så fantastiskt mjukt och lent efter att jag använt denna så jag kommer nog aldrig våga leva utan den igen! Som tur är kostar 100ml enbart 249kr och det är den värd flera gånger om! Jag såg att det fanns en Nashi Argan Spray Oil också som jag blir lite sugen på att testa!

En av dom bästa håroljorna jag testat och jag blir så otroligt glad när jag hittar produkter som gör att mitt hår samarbetar lite mer! ;) Kärlek!

4 svar på ”Nashi Argan Oil är min senaste kärlek!

  1. Jag har denna med den är super:)
    Vad jag vet så är sprayen till kroppen, har inte hört talas om att de har en till håret, men jag vet inte :) Den till kroppen verkar riktigt bra med iaf :)

  2. Har testat denna olja, och kan bara hålla med! Funkar bra. Har även testat huskurer som kokosolja, det funkar bra det med :-). Btw fick tipset att pröva kokosolja från bland annat denna sidan när jag letade tips för mitt torra hår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *