Recension: Diorskin Nude BB Creme.

Recension: Diorskin Nude BB Creme.

Om produkten: Diors Diorskin Nude BB Creme ska vara en kombination av hudvård och makeup, korrigerar, ljusar upp och ger en fräsch glöd, återfuktar, skyddar huden och ska göra den jämnare och lenare samt att den innehåller SPF10 och ska skydda mot fria radikaler. Produkten i sig ska vara lätt och smälta in i huden och ge ett naturligt resultat! Finns i 3 nyanser varpå jag har den ljusaste. 455sek hos Kicks.se

Till vänster i bild inget smink och till höger på bilden har jag Diorskin Nude BB Cream på mig.

Min åsikt om produkten: Denna BB Cream är verkligen lätt i konsistensen och enkel att applicera (jag brukar köra denna med fingrarna) och den smälter in fantastiskt bra! Det syns verkligen inte att jag har något på mig! Täckningen är lätt-medium och personligen så känner jag att jag endast behövt concealer under ögonen, mina röda/ojämna partier täcker den utan problem. Det är en enkel pumpfunktion på denna och ett pump räcker bra till mitt ansikte för att ge det en lätt täckning.

Jag blir inte blank i t-zonen av denna eller känner mig torr, jag fäster den med ett puder och då sitter den från morgon till kväll på mig! Den lägger sig inte i dom fina linjerna under ögonen heller vilket jag kan ha problem med.

Perfekt BB Cream att ha på sommaren när i alla fall jag vill ha något lättare varma sommardagar men den har väldigt låg SPF, jag hade gärna sett att dom drämt till med en ganska hög SPF på denna BB Cream.

Betyg: 4,5/5 – högre SPF tack!
Köpa?: Ja denna kan jag verkligen tänka mig att investera i igen tack vare dess lätthet och hållbarhet.
Finns att köpa här: Kicks.se för 455sek eller Feelunique.com för 280sek…jag kommer inte köpa den på svensk mark när jag köper en ny ;)

2 svar på ”Recension: Diorskin Nude BB Creme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *