Natuvive Body Butter & Shower Gel Lemongrass.

Natuvive Body Butter & Shower Gel Lemongrass.

Innan jul så fick jag hem ett paket med dessa två produkter från Natuvive! Body Butter (250ml 99kr på apotea.se) och Shower Gel (300ml för 77kr på aptotekt) med doften Lemongrass/Citrongräs.

Body Butter: Rikt kroppssmör som återfuktar huden och ger en fräsch doft av citrongräs. Smälter in i huden och ger mjukhet som varar. 90% Naturliga ingredienser.

Shower Gel: Uppfriskande duschgel med Citrongräs och konditionerande Panthenol. Rengör milt för bevarande av hudens naturliga fuktbalans. Efterlämnar en fräsch känsla med en frisk doft av Citrongräs. 84% naturliga ingredienser.

Min åsikt om produkterna: Både Body Butter och Duschtvål tycker jag lever upp till sina beskrivningar, nästan. Huden blir mjuk, len och återfuktad av detta body butter och tvålen känns väldigt mild mot huden! Jag kommer dock inte bli någon stor använader av dessa produkter eftersom doften inte faller mig i smaken. Jag förväntade mig supergod doft av citrongräs men njet. Produkterna känns väldigt milda och så även doften som jag nog gärna sett lite mer ”krut” i så man fått den där goda citrongräsdoften! Body Buttret finns i två andra dofter som jag nog hellre kikat närmare på doftmässigt, pink grapefruit och acai.

Gillar ni produkter med lite mildare doft så faller nog dessa två er väldigt bra i smaken för produkterna i sig är väldigt väldigt bra! Dessutom upplever jag doften på denna shower gel som väldigt unisex så passar båda könen utan problem!

Just nu hittar ni dessa två podukter som presentpaket på apoteket för enbart 125,30kr (ord.pris 179) så väldigt bra pris just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *