Recension: They’re Real Mascara från Benefit.

Recension: They’re Real Mascara från Benefit.

Benefits Mascara They’re Real är en av storsäljarna hos Sephora och jag fick med mig denna hem i goodiebagen efter invigningen av Sephora i Täby Köpcentrum!

Om produkten: Denna mascara ska ge längd, böjda fransar, volym, lyfta och separera fransarna. Har en ”long-wearing” (är lite dör trött så kommer inte på något bra svenskt ord, haha!) formula och ska varken fälla eller kleta av sig. Borsten ska hjälpa till att fånga upp alla fransarna! Jag tycker det syns dåligt på bild men ser ni att borsen har en liten ”boll” längst ut? Den smalnar av lite och piggarna försvinner och sedan kommer dom tillbaka längst ut.

Min åsikt om produkten: Den här mascaran var en sån där mascara som behöver lite tid på sig innan den blir som allra bäst! Så i början kände jag mig väldigt missnöjd med denna & återgick till någon gammal favorit men gav den en ny chans och vips så var den mycket bättre!

Som ni ser så ger den riktigt bra med svärta, den ger längd till fransarna och separerar dom väldigt fint! Jag har inget minne av att jag haft något större problem med fransar som har klibbat ihop sig med denna faktiskt. Den smular inte och den kladdar inte heller av sig! Jag tycker den ger ett jättefint resultat efter att jag ”jobbat till” den lite :) Jag gillar den som tusan men hade önskat lite mer volym då jag älskar volym! ;)

Betyg: 4,5/5 – liiite mer volym och den hade varit en 5 poängare!

Finns att köpa här: Sephora i Täby Köpcentrum och har man som mig lite svårigheter att ta sig dit så finns den även på Asos för cirka 222kr.

8 svar på ”Recension: They’re Real Mascara från Benefit.

  1. Aha okej! :) Tack så mycket! Den från Oriflame verkar bra, så kan man kanske blanda den ljusa och den lite mörkare. Jag vill gärna fylla i mina ögonbryn lite grann, vill inte att de ska bli för mörka.

    Jag vet inte om jag har frågat det här förut eller inte, men jag undrar också ifall du har provat någon av MAC’s concealers? :)

    1. Svar till MArtina: Jo det har du frågat och jag svarade i kommentaren som jag gjorde nu :) Förstod inte hur jag kunde kommentera hos dig? Trögis här ;)

      Jag har tyvärr inte testat någon men har en här hemma just nu som ska testas! :)

  2. åh va kul att du gillar den! Har alltid undrat hur den är på! Men måste fråga, vi snackade ju lite om BBs förrut, har du prövat UNE vad tycker du? Sen letar jag också efter en palett (liten ca 4 skuggor) i brun/svarta/gråa nyanser. Tips på någon som inte är för dyr men prisvärd? Kram Jannie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *