Neliz får dispkittet hemskickat och Kristin en överraskning! :)

Neliz får dispkittet hemskickat och Kristin en överraskning! :)

Neliz skrev ett riktigt roligt grattis rim till mig och tack vare detta vill jag skicka Disp kittet till henne! :) Hennes grattisrim: ”Idag blir ingen ångest-dag, för idag är det Wysteriia’s födelsedag! Det är ingen dag att sob’a, förhoppningsvis en dag för att blogah. Ett inlägg till skulle vara kul, gärna innan jul. GRATTIIIIS! (fan va kasst hahahahaha men jag skyller på att klockan är över 01.00. Sob= hänga/gråta, blogah = blogga)” Tack för att du fick mig att le! hehe!

Men jag vill gärna skicka ett litet tack till Kristin som ofta kommenterar min blogg och som denna gången gav mig denna fina kommentaren:  ”Jag har gått hela dagen och funderat över den perfekta, välplanerade gratulationen åt födelsedagsbarnet, trots det kommer jag ej på nogot roligt och givande mer än en viktig insikt nu när man blir äldre: ”Det finns bara en rättvisa i världen och det är tiden då vi alla har 24 timmar om dygnet” Och med det i bakhuvudet så vill jag bara säga att du till nästa år, skall ta dagen för vad den är, tänka på att saker och ting sker av en anledning och ta vara på tiden du får för det året som gått får du aldrig åter! Grattis min plommontoffs, hoppas födelsedagen bjudit på många skratt och en hel del leenden emot fröken. Kram!”

Så Neliz och Krisitin, maila mig era adresser på Wysteriia@hotmail.com :) Neliz du kommer få Disp kittet hemskickat och Kristin..du får en överraskning ;)

5 svar på ”Neliz får dispkittet hemskickat och Kristin en överraskning! :)

  1. Men VAA!!?? YAAAY, vad glad jag blir nu, men får änna dåligt samvete över att DU ger bort saker på din födelsedag (som det var då) Och med mitt kassa mitt-i-natten-rim haha. Satt i och försig och skratta åt mig själv när jag skrev det och är ännu gladare att jag fick dig att le åt det också såklart! :D Grattis än en gång gumman, och stort TACK!

  2. Nämen ÅHHHH vad glad jag blev, var ju tvungen att dela med mig detta på Facebook :)
    Och klart jag skall komma och fota dina barn, underbart med de små :)När de väl kommer till världen, du kan ju förvarna mig sen :)

  3. Va, gör det? jag gick igenom stan igår och letade, var tom inne på jc men såg ingen där! men nu har jag i vilket fall beställt den så…. men jc’s pris var ju lite bättre. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *