tre kärlekar i en liten ask.

tre kärlekar i en liten ask.

Jag håller på att städa min byrålåda och hittade igen dessa tre hjärtan. Dom har jag fått av tre olika kärlekar. Alla innehåller varsitt minne av dessa kärlekar och just därför kommer jag alltid ha dom kvar även om jag aldrig kommer bära dom runt min hals.

Det svarta hjärtat har jag fått med min första kärlek. Det fick jag när jag gick i fjärde klass. Då visste man nog knappt vad kärlek var. Han köpte det till mig när han var på resa med sin familj på Kanarieöarna. Egentligen ville han köpa ett med bokstaven A i mitten men det fanns inte. Detta halsbandet gör mig lite ledsen eftersom det är denna killen som mitt inlägg ”han var” handlar om. Han var. Han är inte längre.

Det röda hjärtat fick jag av en kärlek jag träffade i 9:an. Mitt första riktiga förhållande. Det röda hjärtat är en månadssten för Januari månad (granat) även fast jag fyller år i Oktober och har Opal som är grön som månadssten. Men den röda var mycket finare, så han köpte den istället ;) Ur detta förhållande vann jag en kille som ställt upp för mig i vårt och torrt och som alltid kommer vara en nära vän även fast vi kanske träffas en gång om året bara. Det blev ingen långvarig kärlek men helt klart en långvarig vänskap.

Det blommiga hjärtat fick jag med min tredje kärlek på vår första månadsdag. Han hade gömt asken på något högt ställe och jag fick själv leta igenom hela lägenheten innan jag hittade asken. Mitt stormigaste förhållande men ändå med många ljusglimtar, som detta ögonblick.

Jag älskar minnen. Jag älskar saker som påminner mig om ögonblick i mitt liv. Jag vet att många människor nog slänger såna här ting när dom får ett nytt förhållande. Men inte jag, jag kan inte slänga något som någon gett mig som ett kärlekstecken. Jag har ju älskat eller tyckt om dessa människor väldigt mycket och dom är en del av mitt förflutna. Ja ni kan få tycka att jag är helkonstig om ni så önskar. Nu ska jag dock lägga ner dom i byrån igen och där kommer dom antagligen ligga tills jag städar i byrån nästa gång.

Sparar ni såna här ting eller gör ni er av med dom när ni gått vidare till ett annat förhållande?

11 svar på ”tre kärlekar i en liten ask.

  1. SV: ja jag tror hon dyker upp =). Katter är rätt smarta å vet vart dom ”hör hemma”. kan ju va så att nån har börjat mata henne oxå, det tror jag nån gjorde me vår katt nån ggn för han va nästan tjock när han kom hem ^^

    Ja visst verkar den gullig den filmen? =) men på svenska… hmmm… =)

    Kram

  2. sånt ska sparas, absolut! trots att det tog slut av mer eller mindre bra eller dåliga anledningar så är det ju ett fint minne, om när man hade det bra tillsammans och tyckte om varandra. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *