Nelly på push och skottpeng på brudar.

Nelly på push och skottpeng på brudar.

Yes idag var jag & Anders iväg på High Heels festen på PUSH här i Göteborg. Jag såg verkligen framemot att få klä upp mig lite och gå ut då det är något jag gör väldigt sällan men mest av allt såg jag framemot att försöka få åt mig ett par gratis skor från nelly ;) hello, jag är tjej? Gratis skor? Som julafton! Enda problemet var väl att enbart de första 100 personerna fick gratis skor och kan ni gissa hur det gick för mig? Jag var tredje person som stod o väntade på att få gå in när skorna tog slut. VA I HELA ?=)/)(/%(/¤/#/(!!!!!!!! >:( Det som jag är riktigt bitter över är att X antal fucking tjejer trängde sig före i kön ”nej men jag ska bara prata med min kompis” och när de blev tillsagda flera gånger att gå och ställa sig sist så ignonerade dem det totalt. Så jäkla respektlöst! Dessa brudar är det från och med nu skottpeng på och dom är fan skyldiga mig ett par skor! Jag hoppas fan dom får skoskav hela högen! >:( Nej jag är inte bitter…….;) inte alls…..;)

Så här såg jag ut ikväll iaf. Klänning och skor är favoriter från Nelly, Väskan är från Glitter och armbanden från en goodiebag så jag kommer inte riktigt ihåg märket ;)

Nu ska jag äta lite o glo på en massa värdelösa program på tv ;)

13 svar på ”Nelly på push och skottpeng på brudar.

 1. Låter som du borde komma till Falun och hänga med på ett riktigt bränna kalorier pass.
  Jogging 4 the world!
  Fast nu är jag faktiskt ironiskt nog skadad i foten, så kan inte jogga, haha, men sen när jag blir frisk igen, då jävlar.
  Måste bli av med fettet på magen, ser inge bra ut på en smal kille som mig.
  Kan du inte ta en naken bild på dig då? Behöver ju inte visa brösten eller så.
  Kanske du blir populär i bloggosfären också! ;)
  Jag kanske skulle ta en bild på mig? Fast då blir alla avundsjuka tjejer skogstokiga antagligen. Eftersom jag är så smal som dom önskar se ut hela tiden, hehe.

 2. Det verkar som ni tjejer, tror att jag retar mig på hennes kulmage. Nej, så är det inte! Det är helheten, massa fett på kroppen, som gör att hon ser bedrövlig ut. Herregud, ser väl vem som helst att om hon hade varit ”normal” skulle hon inte ha så feta ben, kom nu inte och säg att du också har feta ben/höfter. För det är tamej fan inte sant, i alla fall inte om man jämför med den där flamman! Du är modell! Hon har alldeles för mycket fett på kroppen, kom nu inte och säg att jag tycker att hon är ful, att det är smak sak osv. För nej, hon ser bra ut på överkroppen, men ju längre ner man kommer ju mer påminde blir jag av tex Mcdonalds diet, eller ohälsosamt leverne! Som antagligen är skadligt i längden, och som garanterat inte uppstått av att hon har ”stora höfter”. Ta tex, Beyonce hon har stora höfter, ser hon ut så där när hon sitter ner? Svar nej! Förövrigt blir jag så irriterad på alla tjejer som kommenterat mitt blogginlägg och skrivit annonymt så jag inte kan svara tillbaka!

 3. Ja jag har funderat på det ett par dar, men det ger lite kul effekt på bilderna =P som att dom är tagna i studio ungefär. Jag hade min cross i garaget, men det är ju valfritt förstås haha

 4. Nej, kanske inte har det.
  Kommer du över och ger en demonstration eller?
  Förövrigt borde du börja jogga, om du nu vill gå ner i vikt.
  Jag har redan gått ner i vikt, runt midjan. Tappar jeans som jag köpte för att jag blivit lite ”fetare”, och då har jag väl joggat tre månader max kanske. Fast ligger ju i rätt hårt, 3-4-5dar i veckan. 5-6km.
  Päronform? skulle inte tro det he he he

 5. Hej…läste precis på min blogg att du också är bjuden till Blog awards .. fan va kul :D .du ja tänkte bara fråga dig om du vet om man får ta med sig en kompis eller är det bara inbjudna gäster för ja vill ta me mig en nära kompis till mig?

 6. så hittade anders några som passade honom då :P skor dvs….tråkigt du inte fick några, ta tåget hit kanske jag köper dig ett par billiga, med betoning på billiga ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *