Ner på stan.

Ner på stan.

Nu ska jag & Anders snart åka in till centrum för att snabbkika lite :) Har ingen aning om när dom stänger affärerna i Stockholm på Söndagar men det lär märkas ;) 16 kanske? ;P Jag har verkligen noll koll. Sånt som märks ;)

Jag kommer iaf ta ett rättså sent tåg från Sthlm, 19.44 tåget med 1 byte i Borlänge. Det finns inga platser kvar på varken det tåger eller 17.44 tåget så jag kommer nog få roa mig med att stå upp till Borlänge eller sitta på golvet ;) Grattis till mig liksom. Well Well…huvudsaken jag kommer hem nån gång ;) eller hur? :)

Nepp..stan nästa! :D

11 svar på ”Ner på stan.

  1. ja du är ju iallafall inte 75 så du måste ju inte sitta, hehe.. =) det går nog bra ska du se!

  2. Sitta på golvet eller stå upp är vardagsmat för många pendlare. Jag har en förmåga att ta sikte på en plats i de obokade vagnarna (på de tåg där de finns) och placera mig direkt. Att fjanta runt och tro att man ska hitta en bättre plats är det bara amatörer som gör.

    trevlig resa hem!

  3. Sv: Micke kickade ut mig igår, fick vackert packa mina saker och fara. Och allt pga av att jag frågade en lite känslig fråga som han vart helidiot och kickade ut mig. Skit jobbigt, jag är så jävla arg!! Att han kan behandla en människa så dåligt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *