Nivea Colour Passion av Chantal Thomass – Bedtime Plum.

Nivea Colour Passion av Chantal Thomass – Bedtime Plum.

Jag köpte Nivea Colour Passion av Chantall Thomass läppstift på rea för ett tag sedan i nyansen Bedtime plum! Det är därför jag har varit på jakt efter en lip pencil i en lila nyans så jag ska kunna göra detta läppstift lite mer hållbart samt få till en snyggare kontur! Hoppas på att få tillfälle att åka ner till Mora snart för då tänkte jag kolla in Niveas Stay on lip liner i nyansen Fuchsia och se om den kan vara något!

Bedtime plum kommer bli en favorit! Ska bara hitta en lip liner så ska det få följa med ut på fest! ;) Har ni något tips på passande läpp penna så tackar jag och tar emot!

18 svar på ”Nivea Colour Passion av Chantal Thomass – Bedtime Plum.

  1. Snyggt läppstift.=) Ska kolla det åt dig, måste bara leta rätt på den. Har ju så fin ordning bland mitt smink. Påmin mig gärna om jag glömmer bort att tala om för dig vad den heter.

  2. Jag må säga att det var en underbar färg! NYX Burgundy _kan_ fungera till den färgen! Är lite osäker eftersom jag inte har den hemma ännu, men kanske värt att kolla! De kostar ju inte skjortan heller, och jag gillar NYX-pennorna!

  3. Det där läppstiftet är en av mina favoriter! Jag gillar att man kan få det nästan helt svart genom att måla flera lager. Men visst blir det rödare på bild än i verkligheten?

  4. Sv: Absolut! Kan inte gå tillbaka till schampo, då blir håret som ett skatbo direkt.

    Nej, jag har ju tyvärr inte det :/ Det skulle behövas, för det flyter ju ut ganska lätt vilket du säkert har märkt :)

  5. Shit vad snyggt! Är så grymt hett med röda läppar alltså!! Önskar jag vågade ha det oftare ;) Tycker det är lättare att bära upp på något vis om man är brunett..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *