Stylish blogger award – tack! :)

Stylish blogger award – tack! :)

Underbara TotalBeauty gav mig en ”Stylish blogger award” tidigare som jag nu tänkte göra :) Bättre sent än aldrig? ;) TotalBeauty är en av de bloggar jag läser dagligen så kan verkligen rekommendera er att göra ett besök hos henne :)

Uppgiften ser ut som många andra awards att man ska berätta sju saker om sig själv so here we go!

1. Jag har studerat fyra år på högskola – till lärare. För att sedan inse att det inte är det jag vill jobba med. Shit happens ;) Jag studerade bland annat pedagogiskt arbete, religion (favoritämne), historia, svenska och idrott.

2. När jag var liten så drömde jag om att bli författare. Jag skrev alltid pjäser med mina kompisar och olika historier. Vilket jag faktiskt fortfarande har som en liten dröm. Jag har alltid tyckt om att skriva även om jag inte är den bästa på att stava! ;)

3. Jag är inte rädd för att dö men jag är livrädd för att jag inte ska hinna besöka alla mina drömplatser innan jag går bort. Detta är något som kan ge mig stor ångest, att jag inte kommer hinna se alla häftiga platser jag vill se. Jag gråter av sorg då jag aldrig tar mig iväg att resa! Oftast är det resesällskap som saknas.

4. Min ekonomi är som en berg och dalbana då jag inte är anställd någonstans utan enbart jobbar extra. Skapligt psykiskt påfrestande och det känns som jag springer runt i ett ekorrhjul en del månader. I Januari månad hade jag 4 jobbdagar så Februari blir en trist månad! ;)

5. Sviker man mig och mitt förtroende så kan jag vara riktigt långsynt. Jag har verkligen svårt att förlåta någon som verkligen sårat mig. Jag är hellre utan människor som gör mig ledsen än har dom i mitt liv.

6. Jag har gått på brottning i hela tre månader. Jag hade jätteroligt på träningarna tillsammans med Petra, Emma & Mithan och det var väl därför jag provade på det hela…men det var inte riktigt min grejj då jag hela tiden var rädd att jag gjorde illa någon ;) Att be om ursäkt stup i kvarten är tydligen inte något man ska göra när man brottas!

7. Jag är totalt skadad av kärleksfilmer och disneyfilmer. Alltid när jag säger att jag vill ha mitt kärleksliv som på film så får jag alltid till svar att så är det inte på riktigt! Vadå så är det inte på riktigt? (jag har några trasiga förhållanden i bagaget som nog hjälpt till att ge mig denna dröm) Vad menar jag? Jo ni vet, killen (eller tjejen) gör alltid någon fin gest för att visa sin kärlek. Kärlek är ju underbart, det ska man väl visa! I alla fall om man frågar mig! Sen att hjärtat mitt är en typisk kille som visar känslor genom att klämma en på brösten är en annan femma ;) Han får helt enkelt lära sig eller så få jag byta kille?!? haha nej då ;)

Dom jag skickar vidare denna award till är några som det skulle vara kul att få veta lite mer om då jag läser deras bloggar dagligen! :) Beauty By Tanci, Honi, Makeuponista, Andrea och Jessi Fox.

(psst..ni anar inte hur lång tid det tog att skriva detta inlägget, jisses! haha)

7 svar på ”Stylish blogger award – tack! :)

  1. Men om du jobbar extra måste du ju vara anställd, annars skulle du ju jobba svart :P Appropå dina lärarkunskaper, du har inte funderat på att jobba extra som det? Borde väl finnas nån vikariepool eller nåt att gå med i?

  2. Åh vad söt du är :) Tack för det!

    Jag är också riktigt långsynt, till både gott och ont. Ibland är det trist att man inte kan släppa saker men oftast är det bra för dom gånger jag har släppt något så blir man bara sårad igen :/

  3. Rolig lista! Förstår att den tog tid. Gör det jämt när man får tänka så det sprakar. Haha. Intressant att du läst så länge på Högskola för att sen hoppa av. Men ja. Ibland är det inget för en, ibland märker man det försent. Eller ja. Försent är det ju inte. :)

  4. Rolig läsning!! Hade ingen aning om att du hade pluggat till lärare! Där ser man ;) Jobbigt att det blev fel dock.. Tror det är så för ganska många =/ Hur lätt är det att veta vad man vill göra resten av livet liksom?? Funderar själv på hur fan jag ska orka jobba som sjuksköterska hela livet och då har jag bara varit klar ett år än så länge x)

  5. Letar du efter en heltidsanställning eller vad har du för planer?

    Och det finns sådana där killar på riktigt som finns i alla kärleksfilmer! Jag hittade en :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *