Nu är det verkligen officiellt: Jag älskar Second Nail!

Nu är det verkligen officiellt: Jag älskar Second Nail!

Eftersom jag har en plåtning senare idag så kommer jag korta ner mina naglar till önskad längd så alla blir jämnlånga och tänkte därför skriva ett sista utlåtande om Second Nail idag! Sist jag bloggade om Second Nail så hade jag använt produkten i 3 veckor och jag hade då brutit av 2 naglar varpå en var mot ett bowlingklot så det hade nog ingen produkt kunnat stärka min nagel mot ;) Samt att jag hade en spricka i ena tumnageln. Som ni ser på bilden ovan så är det ringfinger nageln jag bröt av för cirka 1 månad sedan. Nu har det gått ytterligare en månad och jag har inte brutit av eller flisat sönder en endaste nagel till!! Det är ren kärlek till Second Nail från min sida! Jag längtar tills detta kommer ut i butik v.12 så jag kan köpa på mig en till flaska :)

För er som missat mina två tidigare inlägg om Second Nail från Isadora så kan jag berätta att det är en liten mirakelprodukt! Second Nail sägs vara räddningen för mjuka, tunna och sköra naglar som lätt bryts, splittras och skivar sig. Och jag vågar nog verkligen säga nu att Second Nail verkligen håller vad den lovar! Jag har målat om naglarna cirka 2 gånger i veckan under dessa veckor (som vanligt med andra ord) men bytt ut mitt baslack mot Second Nail och jag märker verkligen skillnad på kvalitén på mina naglar! Jag kommer fortsätta använda Second Nail som baslack och enda anledningen till att jag använder ett vanligt baslack igen kommer vara att jag lyckats förlägga mitt älsklings lack!

På bilden har jag OPI´s Yodel me on my cell från OPI Swiss collection över Second Nail.

12 svar på ”Nu är det verkligen officiellt: Jag älskar Second Nail!

  1. Ska genast köpa ett när det kommer ut jag med! Sommar och jobb pajar alltid mina naglar!

  2. Appropå Isadora, så har jag köpt ett turkost Isadoralack som jag är sjukt besviken på. Naglarna blir helt missfärgade om man inte använder baslack.. :/ Så nu går jag omkring med blåa fläckar på naglarna.. Fuuuult!

    1. Svar: Men älskade vän! I Längden blir naglarna missfärgade av ALLA lack! Det är dels därför man använder baslack, för att skydda nagelns naturliga färg. Alla tjejer som använder nagellack dagligen har missfärgade naglar tids nog tyvärr annars :P

  3. Men du, detdär lät som ett toppenlack som jag precis skullel behöva för jag har liknande problem. Vet du vilka butiker dom kommer att finnas i?
    Mvh/ Tove-LI

  4. Svar: Jo, jag vet. Men ibland slarvar man liksom. Kanske för att man har bråttom eller nåt, jag vet inte. Och innan blev mina naglar bara gula av lack, men den här gången ser det ut som blåmärken liksom.. Har aldrig varit med om det innan! Fläckarna lyser till och med igenom mitt ljusrosa lack som jag typ alltid använder..

  5. Tack för detta! Har väntat med spänning på din slutgiltiga kommentar gällande denhär produkten – eftersom jag älskar nagellack men har otroligt sköra naglar. Så nu väntar jag på att produkten kommer till butikerna så jag får köpa mig en flaska.

  6. TACK för tipsen… Bloggade precis om detta nagellack då jag inte sett det tidigare… Frågade då om nån visste hur det var men jag har fått mitt svar och litar på dig :D Ska se om jag hittar detta imorron på stan :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *