Jag ville föreviga mina nya hårfärg!

Jag ville föreviga mina nya hårfärg!

Så jag åkte hem till Stefan i Rättvik och drog med mig min Ingela dit så jag hann träffa henne lite också :) Stefan har jag jobbat med tidigare men då har jag sminkat modell till honom! :) Nu var det jag som skulle leka lite modell ;) Sen när ändå Ingela var på plats så ville jag ta en bild tillsammans med henne så hon fick också lite smink kletat i ansiktet :P

För min del så blev det tre olika bilder som togs, första finns inte med på någon behind the scene bild men det var väldigt enkla porträtt med utsläppt hår och en hårdekoration, jag älskar ju såna :) Sedan åkte klädnyporna i till nästa bild ;)  Och den sista blev mer trendsminkning på både mig och Ingela :) Det är väldigt sällan jag gör mer knasiga sminkningar så det var roligt även om det inte blev så mycket finlir utan mest bara att slänga på men jag tror det gjorde sig bra på bild, not sure yet ;)

Riktigt roligt att få plåta lite igen, det händer allt mer sällan nu för tiden!  Förut var jag linslus nummer ett ju! ;) Roligt att få åka utanför kommunen lite i alla fall och roa mig med ett av mina gamla riktigt stora intressen, skapa bilder :) Tror jag behövde detta, känns som jag fick lite ny energi utav det! :)

Det dyker säkert upp någon bild från vår dag tillsammans längre fram så fort Stefan har hunnit redigera någon :)

13 svar på ”Jag ville föreviga mina nya hårfärg!

 1. Coolt med olika ögonskuggsfärg på ögonen :D Ska bli kul att se dem färdiga resultaten sen när du får dem :)
  Komma iväg en sväng är alltid nice & välbehövligt :)

 2. Åh men då ser jag fram emot när min ”fejk” kommer. Bara att hoppas på att den är lilka skön då. Okej, tack för tipset då ska jag kolla efter det under vecka 12?

  Måste även bara säga att du verkar vara grym på att sminka och blir otroligt bra på bilder. Så kul att se alla foton!

 3. Sv: Jasså? men vad roligt :D Ja men de e väll kul att det händer lite . Kan behövas det :)

 4. Kul att bli lite ompysslad ibland allt.Gilla den rosa ögonskuggan massa. :)
  Men så gillar jag juh rosa oxå så. :P
  Om du sku vela ha lösen till min blogg och läsa den så maila mej på Fb. :)

 5. Bra initiativ! Jag borde ut och fota nu med min nya hårfärg också. Love it. Bäst innan utväxten kryper fram. Haha. ;D

  Och ja. Klart du inte äter semla. Du har ju blitt världens hurtbulle. Men det ska jag nog få ur dig när vi har sommargrillningen. ;)

 6. Guuuddd.. vad fin du är i rött hår!! Det är rent så man nästan saknar mitt! Och du, jag ser fram emot att se de med klädnyporna ;) haha..

  Kommer en bild med mig OCH klänningen när jag är lite piggare! Kom precis hem från jobbet ;)

  Ha det så bra.. Och så ses vi i hallsta ;) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *