Nu är vi på rätt spår!

Nu är vi på rätt spår!

Idag har jag & Maria kört ett riktigt bra armpass! Jag orkade mycket och när vi väl gick därifrån så var jag verkligen helt slut i armarna! UNDERBART! Jag önskar bara att jag hade samma motivation när det kom till att jogga ;) Kondition har jag aldrig haft men styrka har jag haft en gnutta och den ska jag tillbaka till! :) Känns som jag är på rätt spår finally! Ska kolla igenom den här sidan efter lite nya styrkeövningar också :) Kanonbra när dem visar övningen!

Har du tränat idag? :)

11 svar på ”Nu är vi på rätt spår!

  1. Duktiga du! Jag har ju inte kommit igång sen i maj…. skit B!! Allt man byggt upp slänger man i sjön…

    Jaja jag har tränat 1 gång i veckan den senaste månaden så de är ju bättre än inget *intalar mig själv*

  2. Cykla istället för att springa. Det började jag med och kondisen började komma på en vecka. Mycket roligare och behagligare :)
    Och hoppas att du inte har lika ont i armarna imorgon som jag har idag efter mitt livs första bodypumppass igår JISSES säger jag bara hahaha

  3. Jag vet inte om det bara är jag som känner såhär; men efter att ha typ gymmat nån timme eller bara ha rört på sig och blivit lite svettig o sådär och man känner hur energin rusar omkring i kroppen, då känner jag mig väldigt åtråvärd? Haha det är väl endorfinerna som talar men den känslan är fet! Gillar bilden på dig förresten också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *