NU börjar jag också planera.

NU börjar jag också planera.

Eftersom många andra har planerat duktigt länge inför blog awards nu så har jag också börjat planera nu. I sista minuten – men det är ju mig vi snackar om! ;) Jag har pratat med en vän som är utbildad MUA som möjligtvis kan fixa fram lite smink / hår(?) hjälp åt mig & Tess innan galan. Jag hoppas det med tanke på att jag inte är direkt bäst på varken smink eller hår och jag vill nog faktiskt ha mycket av den varan har jag kommit på ;) Jag ska ringa henne imorgon så jag håller tummarna för att det ska gå och fixa.

Men det viktigaste av allt är redan fixat. Allt trevligt sällskap! Längtar tills vi ses allihopa! :D

23 svar på ”NU börjar jag också planera.

 1. Hohohooo!

  Jag har tyvärr fått förhinder, och kan inte ses på torsdag, jag måste ner till malmö idag. Hade totalt glömt bort att jag hade internat på skolan. Jag är tillbaka på fredagkväll, är du kvar då?

  Jag har ändå ett paket åt dig på jobbet som du kan hämta, Stora nygatan 22 är adressen.

  Kram! //Emma

 2. hihih… planering är alltid bra.

  När är den berömda galan?? är det bara jag som är helt ufo… verkar inte hänga med i utvecklingen här??

  Jag kommer att befinna mig en hel del i Stockholm framöver..och det verkar som du befinner dig där oxå en hel del… nästa gång kanske vi kan planera in nåt,,typ fika o sånt??

 3. Ja, det var ngn sida man klickade in på o så fanns en bild på dig och andra om man klickade vidare. Och jag röstade på dig. Det man kunde vinna var ett modelljobb eller fotografering?! Men sedan har mitt internet användande vart lite fram och tillbaka.

  Eller har jag drömt detta?! Hahahaha!

  Ha en fin dag!

 4. hehe. Blev så irriterad på att inte riktigt veta så jag sökte upp tävlingen på din blogg och japps, jag menade Breeze tydligen. ;-)

  Hur gick det i den?

 5. Hehe ja det är väl ungefär 100m om knappt det.. ;) nej men jag har ju inte ditt nr kvar, har bytt mobil ett par gånger! skriv de gärna i comment på bloggen så tar jag bort den när jag läst. puss

 6. Javisst, allt var planerat, men nu står jag utan make upartist och utan den planerade bilen. Men det blir säkert en rolig kväll ändå. Dessutom är jag nog den enda som kommer i byxor:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *