Snart åker jag från Göteborg.

Snart åker jag från Göteborg.

Sitter och sminkar mig lite och sedan ska jag sätta mig i bilen för att köra mot Lerum och hämta upp Maria. Tur jag har GPS annars hade jag nog inte ens hittat till Lerum ;) haha. Är senare än vad jag hade planerat men jag tog visst 40 minuters sovmorgon *harkel* ;) Så jag är lite efter i mitt tidsschema tyvärr.

Dags att kleta på lita mascara och sedan drar jag! :)

Vi hörs ikväll när jag har lyckats komma dit jag ska ;) Kommer vara måttligt nervös över att köra i stan men den ska nog gå bra! I hope…;)

17 svar på ”Snart åker jag från Göteborg.

  1. Det tror jag det, jag önskar att jag också hade råd med en kamera, det är riktigt roligt att fota, fast jag hade iofs inte haft experthjälp som du har =)

  2. Hej! Som det ser ut just nu jobbar jag inte den första, men det är fortfarande lite osäkert om jag pallar slösa pengar på krogen eller om det blir någon knytis med polarna hemma hos någon. Tar ju helst det mest ekonomiska liksom, så jag tror det får bli hemmafest för min del istället :) Men prata med Ryan så kan ju ni gå, annars om hemmafesten är någon annan dag kanske man dyker upp på båda :)

  3. Nope, jag har slutat fotografera. Har varken tid, ork eller lust till det längre. Sen jobbar jag just nu med massa barn och då känns det inte okej att ta modellbilder. Men du fotar på ser jag… och bra resultat blir det också av det jag sett… Du är mega duktig gumman!…heja heja heja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *