Nu måste jag följa top model sverige!

Nu måste jag följa top model sverige!

Igår tittade jag på Top Model Sverige i Tv3 play och jag har funderat många gånger om det inte är Linnea jag har sett i reklamen för top model men varit osäker. Igår fick jag det bekräftat att det är ju Linnea som är en av dom 10 som ska tävla om att bli Sveriges top model!! :D Så nu fick jag helt plötsligt en anledning att sitta som klistrad framför programmet :D Linnea är nämligen en av dom första modellerna som jag sminkat inför en fotosession :) Denna bilden är tagen 2009 av Anders Albihn på en fototräff vi var på :) Jag var inte riktigt färdigutbildad som makeupartist men blev sååå nöjd när jag fick denna bilden med Anders :)

Linnea har man inte sett så mycket av i första programmet så ska bli kul att se nästa avsnitt :) Känns dock som det är dom mest högljudda och knasiga som fått mest programtid so far ;) Vet inte riktigt om Linnea passar in där…haha :D

Linnea är redan en top model så hon kommer ju såklart stå som vinnare i slutet ;) Är ni nyfikna på vem hon är så har ni hennes blogg här :)

2 svar på ”Nu måste jag följa top model sverige!

  1. Fast nästa tisdag får du dissa henne för mig, Wipeout vettu. ;-)

    Och nej. Jag skippar nog Gävle-festen. Har inte riktigt tid och råd. Ska på Finest Awards här och sen Dalarnas Bloggfest och ja, det blir för mycket åkande helt enkelt. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *