nu ska jag väl kunna somna?

nu ska jag väl kunna somna?

Ni som känner mig vet nog att jag vänt på dygnet ganska så duktigt nu när jag gått utan jobb och saker och göra de senaste veckorna. Jag har somnat vid 6-7 på morgonen och vaknat vid 14. Solen har ju hunnit gå ner innan jag ens hunnit på med kläderna om dagarna! Så, igår (onsdag) struntade jag helt enkelt i att gå och lägga mig öht enbart för att förhoppningsvis somna i tid ikväll! Jag trodde faktiskt inte jag skulle orka hålla mig vaken men jag känner fortfarande att jag skulle kunna ha varit uppe x antal timmar till! :S Men jag ska gå ner och lägga mig nu och somna framför lilla sjöjungfrun tänkte jag ;) hehe.

För imorgon ska jag gå upp klockan 7! (då jag i vanliga fall annars somnar ;P) Så vi håller tummarna för att jag somnar som en klubbad säl nu ok?!

God natt mina vänner <3 :)

9 svar på ”nu ska jag väl kunna somna?

  1. Åhh…. Lilla sjöjungfrun är BÄST!!! Har du nångång tänkt på hur sjukt stora ögon disney figurer har??… Skiläskigt igentligen. Hoppas du somnade och vaknade utvilad.. Sklle du till jobb kl 7? Kraaaaam

  2. Hoppas att det funkade & att du lyckats vända rätt på dygnet! Fast nu är det inte långt till festligheterna vid jul och nyår så det finns kanske risk för att hamna i de gamla inkörda spåren igen..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *