6 svar på ”ny färg på naglarna.

 1. det ska jag göra.
  Så länge kan jag tipsa om en sallad jag gjorde igår kväll, egenkomponerad.
  rullade ihop vanlig ost till några rullar och lade en skiva skinka om vartannat. Skivade lite mozarella, lade dit soltorkade tomater, gurka och körsbärstomater.
  Kändes fräsch nyttigt och gott.

 2. Hehe okej.. vad har du sökt för jobb då? Kan tänka mig att det är svårt att få jobb :(
  Oj, jöss.. parkeringsböter är inte att leka med. Tur nog har jag aldrig fått nån under mina 6 år med lappen. Men det kommer väl snart bara för att jag sa så hehe.
  Det kan ju bli svårt att bo nånstans om du skulle få jobb.. Du får köra ”soffsurfing” bland folk, tydligen rätt populärt nu ;) Men det är mest om man ska utomlands så.. hehe. Sen kanske det är lite skumma typer..

  Synd att du inte bor i samma stad som mig.. Ska evt ta lite bilder snart till min blogg och skulle behöva en cool mua ;)

  1. hmm anonym? känns som du glömde lämna namn / bloggadress..synd! :P

   Jag har sökt främst jobb som makeupartist men även lite butiksjobb. Jag kollar efter nya jobb varje dag iaf men dyker inte upp så många som jag tror passar mig :/

   Ja, om jag nu skulle ha turen att få ett jobb så blir det ju ett jäkla problem med boende i början :/ Men det ska väl lösa sig! Får väl se om jag ens får ett jobb till att börja med ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *