600kr lagda på…ingenting.

600kr lagda på…ingenting.

är ni avundsjuka eller avundsjuka? igår när jag & anders kom hem från borås så såg vi att det var en present på min bil. 600kr i böter. wtf? :( självklart satt det en skylt typ 500 meter bort där det stod att tisdagar, udda veckor mellan kl 9-12 så får man inte stå på den gatan. och ska jag vara helt ärlig så förstod inte ens jag att den gatan hängde ihop med den gatan jag stod vid. kan ju säga att boten gjorde mig riktigt deppig och idag har jag hållit mig i lägenheten för att inte göra slut på en endaste krona. jag får ingen lön alls i februari så de få slantar jag har måste jag ju hålla hårt i..så att ge bort 600kr bara sådär för att jag inte har bättre koll på läget känns SURT och som något jag absolut inte behöver just nu.

har känt mig så deppig att jag har haft lust att åka hem..så illa blev det av denna boten! ;) men pengar om något tär på mitt psyke! nu är den iaf betald och jag ser framför mig hur tråkigt jag ska ha några dagar enbart för att ”spara igen” dom där slantarna…kul..jäkligt kul ;)

bajs bajs bajs.

än så länge så tror jag inte att göteborg tycker om mig faktiskt.

21 svar på ”600kr lagda på…ingenting.

 1. Jag tror att Göteborg kommer att älska dig när den har lärt känna dig ;)
  Det är så tråkigt att betala när man fått böter, för det är pengar som man kunde ha gjort något roligare med..

  Har du fått några napp från fotografer som vill fota dig?

  Ha det så gôtt!

 2. Om det är en oklar skylt så hade jag klockrent överklagat den boten. Man kan inte få annat än nej. Men i bästa fall så avskriver dom skiten.

 3. Hah, inge vidare alls. Jag lyckades glida in i en bil förra veckan (halka) . 7000 på självrisken blev det för mig.

 4. Nä, det är ju det jag inte heller har! Kommer snart få min första lön på typ ett år, och så händer detta. Är skyldig min kille jävligt mycket pengar..Nå, bara bita i det sura äpplet.

 5. Jätte tråkigt men nu kommer inget bli sämre den saken är säker, och du..de är ingen fara i att hålla igen ett par dagar det finns dom som har värre ;-)

  Kram på dig sötnos

 6. åå gud jag förstår precis hur du känner !
  vi fick oxå böter för någon sån skitgrej när vi va i sthlm, så jävla surt !

 7. Måste fråga dig, du verkar alltid ha ont om pengar men ändå hade du råd att spendera tiotusentals kronor på en make-up-artist-utbildning som oftast inte ger något fast jobb?

 8. Måste fråga dig, du verkar alltid ha ont om pengar men ändå hade du råd att spendera tiotusentals kronor på en make-up-artist-utbildning som oftast inte ger något fast jobb?

  Du har en väldigt fin blogg och har sett annonser för din blogg i blondinbellas blogg för inte så länge sen, ändå säger du att du inte tjänar något på bloggen?

  Lite funderingar bara =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *