ny favorit!

ny favorit!

Jag är nog lite bloggskadad för när jag stod i duschen och testade denna duschgelén nu för första gången så var min enda tanke: jag måste tipsa om den här! En duschtvål som luktar godare har jag aldrig varit med om! Den doftar verkligen Apelsin och jag kände suget efter att äta upp den! haha! ;) Den här kommer jag garanterat klicka hem fler gånger! Ni hittar den HÄR.

Jag har även testat den här lotusvarianten men den kommer inte ens i närheten av Orange doften ;)

4 svar på ”ny favorit!

  1. Den kanske man skulle ta och testa någon gång då.=) men just nu har jag 12 duschkrämer som väntar på att användas så det får nog vänta lite.=)

  2. Åh, jag har också den duschcremen och jag älskar den!
    Men absoluta favoriten är Brasilian coffee beans i samma serie!
    Eller Africa cacao beans

  3. Åh den där är verkligen underbar. Det skall finnas någon kryddigare variant av den där i samma serie. Minns inte vad den heter. Doftar juvligt. Tycker dock att snäpplocken på flaskan är gruvligt svåröppnade.

    sv, Jo det är kanske kul att ha kvar skunk och annat gammalt. Kände bara att hua att folk kan gå in och se ens gamla tankar och påhitt. Det slog mig när jag träffade på en gammal skunkkompis, jag aldrig träffat tidiare, på en fest för någon månad sedan. Han var rätt obehaglig och jag kände hua han vill jag inte skall kunna hitta mig igen typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *