Testar Sally Hansen Lip Inflation Extreme.

Testar Sally Hansen Lip Inflation Extreme.

Idag har är det Sally Hansens lip plumper Lip Inflation Extreme som står inför domstol här hos mig ;) Den finns i flera färger men den jag har testat var färglös (trist, hade gärna haft en med lite färg :P).

Här ser ni alltså en närbild på mina läppar innan Lip Inflation Extreme och efter när jag använt den och haft den på mina läppar cirka 45 minuter! I början så stacks det väldigt mycket i läpparna, endel kanske kan uppleva detta lite obehagligt. Första jag tänkte på när jag applicerade detta var ändå att den doftade jul. Jag kollade över ingredienserna lite snabbt och den innehåller något från kanel & ingefära växterna så det var nog inte så konstigt ;)

Jag är inte sådär jätteimponerad över resultatet men jag gillar inte genomskinliga läppglans heller så kan hända att den detaljen bidrar ;) Jag tycker ändå man ser på bilderna att mina läppar blivit lite fylligare, tycker det syns extra tydligt på överläppen! Om mina läppar verkligen ”plumpas” eller om läppglanset ger en illusion om att mina läppar är större, bra fråga ;)

Googlade lite och såg att man kan köpa den HÄR på nätet för 139:- så med det priset är väl denna lipplumper ett budgetfynd med tanke på vad liknande lip plumpers kan kosta!

Ser ni någon skillnad på före och efter bilden? :)

17 svar på ”Testar Sally Hansen Lip Inflation Extreme.

 1. Man skulle nästan vilja se dig i ett genomskinligt läppglans UTAN plumpeffekt oxå för att kunna avgöra om det bara är själva läppglansets vanliga egenskaper som ger effekt eller om det faktiskt funkar.

 2. Haha aa får väl göra det :)
  Jo tack det är bara fint..kanske också skulle vara duktig och uppdatera min blogg. Är inte lika duktig som ni storbloggare ;) hehe…ha det bäst! kramar

 3. ja som sagt tycker jag det är väldigt bra gjort av dig att lägga ner all tid du gör på läsare du inte ens känner alla gånger. keep up the good work! =) det måste vara skönt att ha bloggen med och ”få lite kontakt med omvärlden” när du är i älvdalen. jag är från mora, så har känt igen mig väldigt väl då du skrivit inlägg om hur instängd och begränsad man kan känna sig där. dalarna har givetvis många fördelar med och jag tycker siljansområdet är det finaste stället på hela jorden, men måste jag vistas där alltför länge blir jag fantastiskt rastlös och snudd på deprimerad. så när du känner så vet du att du inte är ensam om det iaf =)

 4. Haha, ja om det är en illusion eller inte .. ingen aning:D men det ser då ut o ha fungerat på överläppen iallafall. Och bra pris för o vara en lip plumper, tummen upp!

 5. Ingen jätteskillnad. Jag tror inte att någon annan skulle märka det (om man inte vet om det och får kolla på före- och efterbilder close up som här), antagligen märker man lite grann själv, eftersom man vet precis hur stora ens läppar är i vanliga fall. Sedan bidrar ju glanset till att de ser lite större ut.

  Jag köpte en lip plumper för 20spänn på en marknad, och den är minst lika bra som dessa dyra, haha :D

 6. Någont sent men ska du kanske till Kiviks Marknad nästa vecka? Tänkte nämligen göra reklam för min nya butik men är osäker hur jag bör göra det bäst.. Överväger lappar men är rädd att många kastar dem. Någon idé?

  1. Hejsan! Jag vet nog inte ens vad Kiviks Marknad är så jag ska nog inte dit ;) Lappar är väl en idé men jag tror nog att många kastar dem ja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *