ny modellbild på ann & mig.

ny modellbild på ann & mig.

modeller: ann & jag. fotograf: robert milovan. mua: annelie.

i like it :) mina ögon känns dock en aning stirriga men men ;)

ska kila till skolan nu, hade nog behövt sova ett dygn till egentligen för jag är riktigt trött men vaknar väl till liv om någon timme förhoppningsvis ;) skulle jag lägga mig ner så skulle jag somna på tre röda igen, trust me. vi hörs efter skolan :)

8 svar på ”ny modellbild på ann & mig.

  1. Hejsan!

    Nej men vad gällde mig och maket jag fick var jag mest besviken över frillan. Men det löste jag enkelt med plattången. Dock tycker jag att många av tjejerna blev konstigt sminkade, jag är van att man lägger på mycket smink i sammanhang där man ska stå på scen osv.. men det blev inte graciöst alls. Ett exempel jag störde mig på var Carro (den långa blonda) som fick en jätteorange färg både på kinder och ögonlock istället för att få fokus på ögonen med naturliga färger (sotat eller så) som skulle ha passat det glamourösa temat bättre. Tycker att det kändes lite stresslagt liksom och även om publiken sitter på avstånd så möter man många efteråt.

    Schysst blogg!!

    Sebastian

  2. Vacker bild! Jag tycker inte ögonen känns stirriga, gillar att ni titta lite åt olika håll, lite som att hon tittar nedåt och du uppåt

    På fredag, vet du om det är några som ska mötas upp innan festen? Vad ska du göra innan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *