Ny parfym på väg!

Ny parfym på väg!

När jag var i Borlänge i Tisdags så sprang jag runt och letade parfym men kunde inte bestämma mig. Kände att jag så gärna ville köpa Kenzo Amour men 500kr för en flaska på 30 ML kändes inte riktigt som något jag ville lägga mina pengar på. Så när jag kom hem så gick jag in på Parfym.se och kollade vad parfymen kostade där. 399:- för 50 ML. Den stora flaskan är alltså billigare än den lilla flaskan som jag såg i butik!

Den är alltså numera hemklickad och jag hoppas att jag får hem den innan jag åker till Göteborg :) Min parfym är nämligen heeeelt slut och jag har levt på parfymprover senaste dagarna ;) Jag brukar dock alltid variera mellan två olika parfymer så ska försöka ta mig råd att köpa en lite mindre parfym som är lätt att bära med sig i väskan också :)

5 svar på ”Ny parfym på väg!

  1. Ja, precis, vad ska man göra?
    Jag uppskattar min lediga tid mycket mer när jag jobbar och bara är ledig enstaka dagar. Men jag natar att jag kommer in i semestern snart och vänjer mig vid att inte göra så mycket.

  2. ja, men jag har sån otur i spel & tävlingar av all form. pappa brukar säga att jag inte direkt föddes under en lyckostjärna haha :)

    den där parfymen kanske skulle vara något för mig. min är helt slut så jag skulle behöva en ny. blev lite sugen :) du rekommenderar den eller?

  3. Haha, eller hur! Blev lite paff själv då jag beställde min parfym därifrån och fick en STOR för mindre slantar än den LILLA på Kicks. Älska parfym.se helt enkelt ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *