Max Factor – Miracle Touch.

Max Factor – Miracle Touch.

Igår i Borlänge så köpte jag en ny foundation då min varit slut i en halv evighet :P Köpte Max Factors Miracle Touch i nyansen Bronze. På bilderna så har jag absolut inget annat än foundation på mig. Ingen concealer eller puder utan enbart foundation. Fotar jag mig själv med blixt så ser det ju superbra ut! MEN blixten jämnar ju ut och tar bort skavanker så om ni tittar på bilden längst till höger så är det utan blixt och i naturligt ljus. Där ser man klart och tydligt att jag behöver neutraliseras under ögonen, hihi ;) Dessutom känner jag att jag nog kunde satsat på en mörkare nyans i alla fall (stod och velade lite) då denna känns lite för ljus, jag använder alltid puder och puder mattar ned färgen lite så jag höjer alltid min egna bas 1-2 nyanser.

Den var i alla superlätt att applicera och jobba med, så otroligt skön att jobba med! Jag har nu haft den på mig hela dagen och jag är väldigt nöjd med resultatet men känner att jag måste använda lite neutralisering nästa gång (ta bort ringarna under ögonen hehe). Kommer använda denna som min vardagsbas framöver :) Kan yttra mig lite mer om den när jag använt den ett tag men just nu är jag väldigt nöjd med den förutom att den inte riktigt täcker så mycket som jag önskar samt att jag som sagt skulle ha satsat på den mörkare nyansen i alla fall! (Vad sägs om att be Åhlens att köpa STORA speglar så man slipper stå o snegla i någon minispegel i dåligt ljus?!) Priset på den är i alla fall väl värt pengarna, 155kr är ingenting i dagens foundationträsk tycker jag!

Vid första testet så får den i alla fall 3.5 sminkborstar av 5! ;) Får se vad jag tycker längre fram :)

14 svar på ”Max Factor – Miracle Touch.

 1. Ja, visst ska du köpa den om du har pengar. Den passade jättebra och vad jag kunde se på fotot så går det ju bra med något längre under också!

 2. Jag har sjukt svårt att hitta fundations till mig. Är helt lost i den fondations djungel som finns. ;) Vill ha en täckande som inte kostar multum. Men nu har jag ju lärt mig att man ska ha puder och grejjer på också.. Har ju bara kört med fondation innan. Man lär sig nåt nytt varje dag ;) hehe.

  Hm, det där med mailet du fick. Jag tycker att hon tjejen ska tacka sin mamma att hon förstörde hennes chans att vara med. För så som mamman hantera det hela tycker man inte gör. Man får snällt vänta på sin tur och inte komma och begära en och skriva en massa ting. Har du bestämt dig hur du ska göra?

 3. Den är nice att sminka med, har sminkat en del killar med den, funkade bra.
  Till mig själv går det inte, finns förstås ingen nyans som är tillräckligt ljus :(

 4. sv: Jag har MAC NC15, ljusgul.. typ den enda som funkar :) Sedan har jag en från maybelline som inte finns i Sverige. MUS har ju ljusa men jag tycker de är torra o läbbiga :(

  Yes you’ll be the first to know ;)

 5. Jag köpte den där i förra veckan och är supernöjd :D Tyvärr börjar jag blekna eftersom solen aldrig visar sig och den ljusaste nyansen är för mörk för mig. Jag håller tummarna för att Maxfactor släpper den i fler ljusa nyanser snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *