100 svar på ”Ny tävling!

 1. ameh!
  Bah så galet trist det är att bara sitta, en dag är helt okej men detta är andra dagen. Risken finns att jag måste skapa ett renoveringsobjekt att ta tag i :P

 2. kul eftersom jag legat inne hela sommaren och är vit som ett lakan så hade det inte varit helt fel att vinna den här produkten självklart är jag med och tävlar:)

 3. Haha jo det kan jag väl :) Använder själv Dermanord, och de är billiga i jämförelse med andra hudvårdsmärken. Man får rengöring, ansiktsvatten och ansiktskräm för ca 500. De har massa sköna masker och peelingar också. Lotus Spa på Hotell Kung Gösta i Mora är återförsöljare. och på http://www.dermanord.se kan du kika lite och kolla lite priser och så. Du kan såklart beställa direkt från dem också :)

 4. om man inte behöver ha en blogg för och tävla så är jag gärna med:) inte fått så mkt färg den här sommaren ;D

 5. ooohw! Klart ja vill va me o tävla! :) Vem behöver inte en tan-spray? Eller ja, finns väl många som inte behöver, men jag behöver en! haha ;)

 6. Det här är absolut en tävling för mig :)

  Jag är till vardags en äkta soldyrkare som ligger ute och myser i solen MEN i sommar har solen varit totalt frånvarande i Oslo (jag lyckades få färg senast i pingst…) och bara en massa regn istället. Och nu när jag kommer till Sverige på semestern och det är toppen väder.. ja vad händer då? Jag åker på influensan med närmare 40 graders feber. Verkar inte som solgudarna vill att jag ska få färg i år men jag vill men har inte råd att sola solarium i Oslo så som jag gör i Sverige så jag skulle vara otroligt tacksam om jag vann!

 7. ååh, denna vore bra för jag som just nu går runt o ser ut som ett lik känns det som! haha…

  Heja Melene!! :) (får man hejja på sig själv ;P)haha

 8. Jag vill jätte jätte gärna vinna den här sprayen!
  Och jag lovar, jag har den absolut BÄSTA motiveringen.
  Jag blir inte brun naturligt.
  Jag föddes med för lite pigment och är blek o blond trots att min släkt är mörkhårig och brun =(
  Det spelar ingen roll om jag solar non-stop, det enda som gör mig brun är brun-utan sol.
  Och med en student-budget så brukar inte det bli av särskillt ofta att jag köper det

  Välj mig

 9. Tanning spray är vad jag vill i brevlådan ha,
  då blir jag gla´.
  Att du har denna tävling,
  är en riktigt bra gärning.
  Brun och fin gäller nu i sensommar,
  det blir jag bara om jag sprayen får i brevlådan!

 10. Blek Petra skulle behöva lite färg så man slipper skämmas bredvid kompisen som kommit hem brun som en pepparkaka från utlandet. :o)

  Ha en fortsatt trevlig vecka! // Petra

 11. Jag är med och tävlar! jag hade verkligen blivit superglad ifall jag vann! har inte lyckats bli speciellt brun i sommar och idag så färgade jag håret brunt. blev jätte mörkt och nu behöver jag verkligen få lite färg! jag ser ut som ett spöke =( sådär mörkt hår och ljus hy! jag har inte råd att köpa detta till mig själv så skulle bli superglad! håller tummarna nu och tack för chansen :)

  kram linnea

 12. oh, vilken perfekt liten sak!
  Skulle vara perfekt att använda då jag har en liten pigmentfläck som är helt vit, som jag aldrig blir brun på.

  Är med och tävlar! :)

 13. Hej! Denna skulle jag vilja vinna då jag är väldigt ljus i hyn och bara blir röd när jag solar. Denna är ju inte farlig och jag skulle kunna få en snygg ”bränna” för en gångs skull!

 14. jag är en föredetta soldyrkare som legat & stekt ute i solen så fort den visat sig. jag har varit dåligt på att smörja in mig med solskyddsfaktor ”eftersom man blir ju inte lika brun” (dvs sönderbränd!) om man smörjer in sig. I våras så läste jag dock en krönika i veckorevyn som faktiskt helt fick mig att tänka om. Nu sätter jag hälsan före skönhet, faktiskt :) Därför skulle denna produkt nog göra mig gott då jag fortfarande så gärna vill vara brun & fräsch men på ett ofarligt sätt! Puss & kram / Josefine

 15. Men hallå, lägg en magnecyl på min bleka magen och den kommer att tas för leverfläck!

  P.s: vinner jag inte kommer jag att plåga dej på dumus varje dag med dumma frågor som ”har det här riset genomgått några plågsamma djurförsök”.
  Tänk på det!

 16. Detta skulle jag verkligen behöva! Har inte solat någonting i sommar, tyckt det varit jobbigt att visa sig. så detta skulle passa perfekt att vinna! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *