Nyhet: Elizabeth Arden Always Red Parfym!

Nyhet: Elizabeth Arden Always Red Parfym!

_MG_5178

Elizabeth Arden Always Red är en hyllning till New York där New York symboliserar kvinnor som modigt lever ut sina drömmar och definierar sina egna regler. Varför är det en hyllning till New York? Varför säger man inte att den är en hyllning till kvinnan som lever ut sina drömmar oavsett stad? Nåväl, kanske inte det viktigaste men något jag blev fundersam över ;)

Always Red känns bekant va? Det är för att det är en uppföljare till Elizabeth Ardens ikondoft Red Door! Flaskorna påminner även om varandra! Jag gillar inte parfymen Red Door men min mamma älskar den, hon har använt den sen jag var liten! Där snackar vi signaturdoft! Men Red Door luktar så galet starkt i början så jag har aldrig riktigt klarat av den och tycker mest den luktar tant, sorry mamma! ;)

Vad har Always Red för doftnoter?

Always Red är en kryddig blomsterdoft med toppnoterna blodapelsin, röda plommon och passionsfrukt. Hjärtnoterna är rosa fresior, rosenblad och Hasminum Sambac. Basnoterna är bärnsten, praliner och mahognyträ!

Vad tycker jag om Always Red?

Ni vet om man luktar på en parfym för snabbt (största misstaget är ju att lukta på en gång…att jag inte lär mig, haha!) efter applicering så luktar den många gånger starkt och inte alls gott? Så var det med den här, doften påminde så mycket om Red Door vid första doften så jag tänkte bara neeeeeeej! Det gick dock snabbt över, det var bara första doften som påminde om Red Door, thank god! När jag haft den på mig i X antal timmar, yes jag känner doften av den även efter…nu ska vi se..10 timmar!, så luktar den riktigt riktigt gott!

Always Red doftar riktigt gott när den lagt sig på mig! Fruktnoterna och det blommiga gör sig riktigt bra ihop! Känns som att Always Red kommer passa många väldigt bra då den känns väldigt lättsam att bära efter att den lagt sig! Jag gillar den! :)

Vad kostar Always Red & vart finns den att köpa?

Ni hittar Always Red på Kicks.se och den kostar 395-795sek beroende på antal ml

Har ni testat Always Red? Vad tyckte ni? Har ni även testat Red Door? Berätta gärna vad ni tycker om den eller är det bara jag som tycker den doftar galet starkt? Är så fundersam över att min mamma verkar älska den, haha ;)

 

Ett svar på ”Nyhet: Elizabeth Arden Always Red Parfym!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *