Nyheter från Une!

Nyheter från Une!

_MG_4762

Det har trillat in ett pressutskick från UNE med 2 läppstift och en ögonskuggpalett! 3 väldigt användbara och fina produkter som nyansmässigt passar mig väldigt bra i smaken så jag tänkte att vi skulle ta och kika lite närmare på dom! :)

_MG_4764 _MG_4771

Läppstiften Rouge by Une Intense i nyanserna R29 A real Red & R18 A Blue Red! R29 beskrivs som ”inte för stark, inte för svag” och R29 beskrivs som en rödblå med en ”touch of pink”! Båda två är väldigt fina tycker jag! :) Formulan i dessa innehåller 98% naturliga ingredienser och bivax och solrosfrön (ja det står sunflower seeds i mina papper) som ska göra texturen mjuk och krämig! Kakaosmör som ska återfukta läpparna och sojabönsolja för att mjukgöra och ge glans! Kostar 165sek styck och det lanseras ytterligare 2 nyanser!

_MG_4774 _MG_4784 _MG_4791

Palette Une by Night Bronze Collection är en palett med 3 nyanser för att vi verkligen ska kunna bronza in ögonen! Denna palett innehåller 100% naturliga produkter och innehåller dom tre skuggorna Frosty F07, Sfumato S10 & Glimmer G02! Riktigt fin palett även om jag väldigt sällan använder skuggor som Glimmer G02 men Frosty och Sfumato faller mig i smaken! Jättefina! Jag har testat den här flera gånger redan, till och med Glimmer G02, och jag gillar den! Grym pigmentering och enkel att arbeta med! Jag har ingenting under på swatchen så ni ser ju själva! Kostar 179sek!

Ja, 3 väldigt fina produkter som vi kommer hitta hos Åhléns, Kicks, Lyko.se! (annonslänk) men jag fick inget realesedatum med i mina papper så är osäker på om dom redan finns i butik eller inte! Om inte så borde dom vara på ingång :)

5 svar på ”Nyheter från Une!

    1. Inte? :) Funnits i Sverige några år nu, säljs på Åhléns så är du där så spana in sortimentet! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge