Nyhet från Schwarzkopf: Soyance hårfärg som innehåller Q10.

Nyhet från Schwarzkopf: Soyance hårfärg som innehåller Q10.

Idag fick jag ett presskit från Schwarzkopf med en av deras nyheter inom hårfärg nämligen Soyance! Det är självaste Mini Andén som är den officiella ambassadören för Soyance nu när hon valt att bli lite mörkare och valt nyansen ”Ljus Gyllenbrun”.

Vid 25 års ålder (ungefär) så förändras inte bara din hud utan även håret. Kroppens egen produktion av keratin börjar avta och hårets struktur förändras och det är nu många upptäcker sina första gråa hår. (jag upptäckte dock mitt första silvriga i luggen redan i mellanstadiet – tack för den! ;P)

Det som är speciellt med Soyance är att det innehåller Q10 som stimulerar produktionen ac det egna keratinet i håret och hjälper till att förebygga ålderstecken. Ni kanske känner igen Q10 från flera hudvårdsprodukter? Förutom ett intensivt färgresultat och att det täcker gråa hår så ska Soyance göra håret silkesglansigt och får det att se livfullt ut tack vare Silk+Repair Complex som är en extratillsatt tub med flytande silkesproteiner.

Soyance finns i 16 nyanser från Extra Ljus Askblond till Svart. Nyanserna jag fick hemskicade är Extra Ljus Askblond och Kaffebrun. Dessa ska redan finnas i butik (V.31) och kostar cirka 98kr.

Jag tänkte faktiskt testa nyansen Kaffebrun på mig själv trots att den är lite ljusare än vad jag är van vid. Men Extra Ljus Askblond kommer jag lägga ut i bloggen som en giveaway längre fram.

Ska bli spännande att testa denna! Men det blir inte riktigt än, det får bli när jag stör mig för mycket på mina silvriga strån jag har i luggen ;)

11 svar på ”Nyhet från Schwarzkopf: Soyance hårfärg som innehåller Q10.

  1. Använder inte just det märket, men har oftast färgen ”Ljus Gyllenbrun”. Jag kanske borde ta och testa den från Schwarzkopf. Testar den först efter din recension av produkten ;)

  2. Nice med presskit då ;) Den kaffefärgen ser ut att vara snygg hårfärg. Sen beror det ju på hur det blir på en själv!

    Jag provar ju lite askblont hår på mig men den där såg lite för ljus ut för mig :P Annars hade jag tingat den ;) hehe.

  3. Bra att hårfärger går mot att bli mer vårdande!!
    Jag är lyckligt lottad, vid 43 har jag fortfarande inte ett enda grått hårstrå :D, men jag tror blondiner får det senare än mörkhåriga

    1. Det kommer jag inte riktigt ihåg men det står ju om du läser instruktionerna :) Tror inte det ska vara blött. Antingen torrt och otvättat eller handdukskortat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *