Recension: e.l.f Corrective Concealer

Recension: e.l.f Corrective Concealer

Nu har jag testat Corrective Concealer ett tag som kommer från e.l.f. Högst upp så ser ni en före och en efter bild.

På hemsidan står det att denna ska täcka mörka ringar under ögonen, blemmor och neutralisera röda partier i huden bland annat. Man ska använda färgerna nude och beige för att täcka problem områden, den gröna för att neutralisera rödhet i huden och finnar och den lila (som jag tycker ser rosa ut?) för att ljusa upp gula toner.

Den täcker väldigt bra vilket ni ser på bilden. Jag tappar det mesta av färgen jag har i ansiktet och med foundation över så blir det ett riktigt bra resultat men jag är ändå inte helt såld på denna trots att det är ett riktigt bra pris på den. (42.70kr) Borsten som följer med anser jag vara lite av ett skämt. Det skulle ta en halv dag (nåja nästan) för mig att täcka alla röda partier i ansiktet med den där så jag har tyvärr jobbat med fingrarna när jag har använt denna concealer vilket är ajja bajja när man gör det direkt ut burken. Lite tråkigt då jag inte tyckte den här var så lätt applicerad med fingrarna så den blev tråkig att jobba med. Jag gillar kort och gott inte konsistensen på den, vilket räcker för att jag inte ska köpa den igen. En större concealerborste hade behövts i min makeupväska helt klart.

Tyvärr ingen kärlek mellan mig och Correctiva Concealer från e.l.f. även om den ger ett helt ok resultat.

Någon annan som testat denna? Vad tyckte ni?

20 svar på ”Recension: e.l.f Corrective Concealer

 1. Åh vad roligt :D åh, det där buzzador har jag aldrig förstått mig på även fast jag varit medlem i några år haha. Kanske får sätta mig in i det någongång, fick något mail från dom nyss där jag ansökte om att vara med och testa typ Neutrogena, får väl se om jag har tur :] haha, men vilken miniborste! jag skulle få gå upp klockan fyra om jag skulle hinna fixa ansiktet innan skolan ;)

 2. Hur roligt som helst och det är ju det jag jobbar som en idiot för =)

  Det gjorde jag, och jag höll på att hoppa ur stolen av smällen =S Och då var jag ändå beredd.

 3. Men du! Maila och säg att du är intresserad av att färga håret rött, men att du inte vill klippa det och skicka också länk till bloggen. Det är nämligen inte jag som väljer ut, utan det är Sophie som ska utföra allt =)

 4. Jag kommer mycket väl ihåg, just för att jag höll på att hoppa ur stolen hahah =)
  På ”min tid” fanns det inga sådana här moderniteter hahahaha..Låter som att jag är stenålders..

 5. Ja men åh, gillar man vit choklad så är den nog god :D jag tycker att vit är lite läskig haha. Jaa, jättekul att testa nya produkter. Speciellt när man är fattig och de är gratis ;) haha, jaa… men den är ju minimal!

 6. Den borsten ser ju lite kass ut ja ;)
  Jag brukar köpa concealerpenslar i konstnärsaffär, mkt billigare än vanliga o samma grej i syntet :) Under 40 spänn…

  sv: jaaa så jävla skönt att slippa se kartongerna!!

 7. Jo det är svårt att bli av med rött. Avfärgning är mindre bra, för då plockar man bort ALLA pigment, alltså du kommer bli mycket ljusare och mest troligt ljusröd eller orange. Däremot man man lägga på en toning med motsatsfärgen till rött, alltså grönt. Ja det vet du ju, du har ju läst färglära när du utbildade dig till make up artist =)

 8. Hej! VIlle först bara säga att du har en grym blogg =)

  Det där ser ju bra ut tycker jag. Jag har inte hittat en concealer som passar mig.
  Allt ser så konstigt ut.. men om det kommer se ut sådär på mig

  blir jag riktigt nöjd. Kanske ska testa..

  Awesome ! :)

 9. Ja måste shoppa på ELF snart! galet va mycke ja vill ha!

  mjo de va ju de.. Deppen som sätter stop.
  Håller på att bryta upp me killen så bloggen är inte så prioriterad :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *