Nyhet från The body shop – Chocomania!

Nyhet från The body shop – Chocomania!

Wear it, love it but don´t eat it! Det säger väl det mesta om nyheterna Chocoania från The Body Shop? ;)

Nu under 2012 kommer The Body shop lansera en rad nytänkande produkter som är Community Fair Trade-producerade och inspirationen kommer vara hämtad från naturen! Och först ut är Chocomania serien! Allt finns dessutom redan ute i butik så iväg  o sniffa ;)

Det serien innehåller är: Chocomania body scrub 195sek, Chocomania Shower Cream 80kr, Chocomania Soap 30sek, Chocomania Body Lotion 145sek, Chocomania Body Butter 175sek & Chocomania Lip Butter 75sek.

Efter att ha sett Belezas bild på Body scruben så förstår jag att det står att man inte ska äta produkterna…hej chokladpudding liksom :)

Jag ska testa någon av produkterna så vi får se senare vad jag tycker :)

9 svar på ”Nyhet från The body shop – Chocomania!

  1. Svar: Det är lite olika, paletterna jag har testat har varit dåligt pigmenterade men deras mineralskuggor är helt ok :)

 1. hallå :) jag köpte för inte så länge sen Isadoras Big Bold mascara och blev inte alls nöjd :/ tyckte den mest klumpade ihop fransarna, när jag ville ha lite volym. jag har ganska långa fransar som man får jobba lite med.
  jag har tittat lite på Lumenes grejer, de ska ju vara icke djurtestade och är bra priser tycker jag. vilken tycker du jag ska prova True Natural Volume eller Natural Code? :) vill ha fransar som syns och en mascara som ger lite volym och inte några klumpar!

  gillar din blogg! kram

  1. Hej martina!

   Vad tråkigt att du inte gillar big bold mascara från isadora för det är en personligfavorit för min egen del, du kan läsa om den här: http://wysteriiasblogg.se/recension-isadora-big-bold-macara

   Jag har inte testat True Natural Volume så den kan jag tyvärr inte ge dig någon personlig åsikt om men jag har testat Natural Code och här har jag skrivit om den: http://wysteriiasblogg.se/recension-lumene-natural-code-lash-extendig-mascara Den skulle jag inte rekommendera då den absolut inte fungerade på mig. Men då du inte gillar big bold vilket jag gör så vet man ju aldrig :)

   Annars gillar jag Isadora Vibra Lash och Loreal 4d också.
   http://wysteriiasblogg.se/recension-isadora-vibralash-mascara
   http://wysteriiasblogg.se/recension-loreal-lash-architect-4d

   Här hittar du alla mina recensioner så kanske du hittar någon som verkar passa dig :)
   http://wysteriiasblogg.se/category/produkter/mascaror

   Lycka till i jakten på en mascara! ;)

  1. Jaha, den tycker jag är helt ok men jag önskar som sagt lite mer volym oftast :) Jag hoppas du hittar en som passar ditt tycke och smak i alla fall :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *