Nyhet hos Nelly.com – Seche Vite Dry Fast Top Coat.

Nyhet hos Nelly.com – Seche Vite Dry Fast Top Coat.

En nyhet i Nellys sortiment är detta Seche Vite Dry Fast Top Coat. Jag vet att jag läst om det då och då och kommer ihåg att det fått god respons! Självklart blir jag nyfiken! Vad är då så speciellt med detta top coat från Seche vite? Så här står det in informationen hos Nelly: Har en patenterad formula som tränger genom nageln till dess bas och bildar en fast beläggning under nagelplattan för en tåligare yta. Blir garanterat inte gult och lämnar nageln len samt starkare och resistentare mot sprickor och flagor. Dessutom har jag uppfattat det som att detta ska torka lite snabbare än vanliga lack!

Då jag kände ingen detta topplack då jag snubblat över det flera gånger förut på olika bloggar så är jag grymt nyfiken! Någon av er som testat det? Posta gärna länkar till era inlägg bland kommentarerna :) Kostar 129 sek hos Nelly!

17 svar på ”Nyhet hos Nelly.com – Seche Vite Dry Fast Top Coat.

 1. Det är ett grymt bra överlack! Fördelen med Seche Vite är att man använder det medan nagellacket är ”vått” och sedan torkar lacket supersnabbt. Tyvärr kunde jag bara använda upp hälften av min flaska med Seche Vite, det blev så segt att det inte gick att lacka med. :-/

 2. Jag fullkomligen älskar mitt Seche vite! Fick det i julklapp och har använt det flitigt sedan dess. Torkar snabbt och naglarna blir sjukt glänsande och ursnygga ^^

 3. Oh undra om det är bra. Satt precis och funderade på att ringa min syster någon dag och höra vad det snabbtorkande överlack hon använder heter. Hon var helt salig över det men minns inte vad det hette, hon brukar köpa sitt där hon fixar naglarna.

 4. sv: haha, här kommer ett väldigt sent svar då men men… nära vet jag inte om jag skulle kalla det (till orsa björnpark) men är väl inte direkt långt heller. ca 17 mil, men det är absolut värt resan. vad gör man inte för lite bra bilder? sen har vi sommarstuga ca 2 mil utanför mora också. :)

 5. Bästa snabbtorkande överlacket jag provat! Det som är underbart med Seche Vite är att man kan lacka naglarna på natten, gå och lägga sig 20 minuter senare och ändå är naglarna helt perfekta när man vaknar – inte ett kuddmärke så långt ögat kan nå! Kanon när man har katt också, ofta när jag precis målat naglarna hoppar någon av mina katter upp och tänker välta ner något, vilket resulterar i att jag måste lyfta ner/bort en hårig katt, men det är inget problem med SV eftersom håren inte fastnar och ytan torkar blixtsnabbt.

 6. Jag brukar använda det! Det torkar snabbt och ger en superblank slät yta. Köpte mitt via ebay där man kan hitta det mycket billigare. Men som Marika skrev så blir det lätt segt men det är bara att åtgärda med ett par droppar nagellack-thinner. Ett problem för mig med seche vite är tyvärr att jag inte hittat något underlack som det funkar bra tillsammans med. Mitt nagellack brukar flagna av i en enda stor bit efter bara någon dag.

  1. Oj låt som ett trist problem :( Tänkte nog inhandla ett framöver så får vi se om det funkar med något av mina underlack :)

 7. Jag har det och gillar det! Men ett tips…på tradera säljs både Seche Vite´s baslack & topplack billigare än Nelly ;)

 8. Sv: njaa.. Sitta i kassan hela livet är ju kanske inte så kul :/ Så förstår hur du menar. Har själv suttit i kassan under en period jag jobbade på Lidl. Roligt med människor men inte så roligt när man får ta en massa gnäll, som händer ganska ofta ;)
  Du borde ju jobba fullt ut som makeup-artist eller fotograf, eller kombinationen kanske ;) Det är du ju grym på! Ta vara på din talang. Har sett alla bilder som du tagit på Maria, verkligen skitfina!!
  Mitt jobb är slitigt som tusan.. Är roligt också, men man stressar verkligen som en galning, från minuten man kommer 9 timmar i sträck tills man går hem. Mina ben är jämt toksvullna när jag kommer hem för att jag springer så mycket :/ Hur ska man någonsin orka med att få barn känner jag??? Man är ju helt slut och orkar knappt ta hand om sig själv, hehe. Min kille är dessutom sjuksköterska han också, haha! Dålig kombination ;)
  Men drömmen är ju en dagtidsjobb på en mottagning någonstans, eller privatklinik kanske ;)

 9. Den är faktiskt väldigt bra. Jag brukar aldrig ha höga förväntingar men denna gjorde sitt som det lovades.

  kan kännas ”smulig” men massera man in den bra så kommer man upptäcka att man blir len som en barbrumpa i ansiktet och är inte alls irriterande för huden som en del har varit tex studio secret. hade deras gröna sak innan och den la sig tjockt och man blev väldigt grön i huvudet. kändes konstigt. Sminket sitter längre med smaschbox också. De röda partierna trollas bort. Nackdelen är väl priset. Det är mycket men fördelen är väl där att den varar länge för man behöver bara lite åt gången :)

 10. Lacket är skitbra :)

  Min första flaskas innehåll blev segt, men det var mitt fel för att jag inte torkade bort lacket vid toppen av flaskhalsen, så att luft kom in i flaskan.

  Min andra flaska har jag haft i flera månader nu, utan att den har blivit seg :) Ifall du satsar på att köpa detta lack, eller andra för den delen, Rengör alltid toppen på flaskhalsen efter användning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *