Nyhet i butik V.22 Bronzer Brush!

Nyhet i butik V.22 Bronzer Brush!

Isadora lanserar V.22 en ny bronzer brush! Den är väldigt mjuk och behaglig mot huden men den är ganska så ”kompakt” vilket jag inte är van vid att applicera bronzer med. Jag har testat den snabbt till dagens makeup som ni ser en bild på här. Det fungerade utmärkt och jag tror att jag kommer vara van att använda denna efter några gånger. Borsten kommer kosta 120:- i butik.

Jag fick även med ett bronzing powder i nyansen Terracotta Bronze som jag känner är en riktigt fin ton på en bronzer. Innehåller lite skimmer vilket jag föredrar! Dessa Isadora Bronzing Powder finns redan i butik i 6 olika nyanser och kostar 120:- styck!

Brukar du använda Bronzing Powder/Solpuder?

9 svar på ”Nyhet i butik V.22 Bronzer Brush!

 1. Ååh jag älskar bronsing powder! Brukar beställa från elf och dom är riktigt bra men är små och tar slut fort så får nog köpa på mig fler åt gången. Angående borsten i inlägget under.. Köpte liknande på kicks och den sticks också. Det kliar och sticker i huden efter man använt den pgr av att den är för hård.

  1. Ja den borsten från e.l.f rev en i ansiktet, riktigt trist. I Butik tycker jag faktiskt dom borde ha ett borstprov framme som kunden får känna på. Lite ohygieniskt MEN då får man i alla fall känna hur borsten känns så man inte kommer hem och sen har man lagt ut pengar på något som rivs. Undra om man kan lämna tillbaka borsten då eftersom man är missnöjd med sitt köp…? hmm :)

 2. Den ser superskön och härlig ut – jag skulle behöva en bra bronzing-borste och om priset ligger runt 15 euro så är det ju ett kap!
  Ska hålla utkik efter den i butikerna här…
  Tack för tipset! =)

 3. Klarar mig knappt utan det! ;) Dock bara under kundben och vid käklinjen :)

 4. Lustigt nog tappade jag mitt fina nya solpuder från Zara i kakelgolvet i morse! Allt gick i tusen bitar. Ingen bra start på dagen :-(

 5. sv: i milano! värst att besöka om du har planer för italien :)

  Jag använder MUS solpuder, det har jag gjort i snart två år. Jag vill hitta en billigare variant men jag ör lite rädd för att testa. Men Mus solpuder är väldigt bra. Har enbart fått bra komplimanger när jag haft det. Ingen vill tro att det enbart är puder, utan att det är en fin solbränna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *