Nu drar jag till hallstahammar! :D

Nu drar jag till hallstahammar! :D

Min morgon har bestått av lite sista packande och sminkande :) Vädret är just nu inte på vår sida för att ha en fotohelg men jag hoppas att det ger med sig!! :) Tanken är att jag ska fota 50-tal så fort jag och Ingela har landat i Hallstahammar så för att spara lite tid har jag redan sminkat mig ;) Vi får hoppas att makeupen håller sig i ok skick tills det är dags att leka modell! :)

Håll tummarna för att jag inte glömt något viktigt nu!!! :) Ska börja bära ut allt i bilen…man reser väldigt lätt som modell/mua/fotograf! ;)

7 svar på ”Nu drar jag till hallstahammar! :D

  1. sv: jaa de är så fina!! :) men är tveksam om man själv skulle passa i det haha, men testa kan man ju alltid göra ^^, :) hoppas det är bra med dig !

  2. Sv: Tackar ! jag e grymt nöjd med byxdressen ! den känns som att gå i mysbrallor ;D

    Fin make up som alltid :D ska bli kul att se dina bilder sen från Hallstahammar

  3. Ska bli spännande att se hur bilderna blir!

    Och du… klart du kan se ut som jag! Man måste bara ge sig f-a-n på det ;)

    Kram

  4. Hej! Skulle du kunna tänka dig att ha lite make up kurs med våra kunder? Tex om vi anordnar en kväll och de får anmäla sig och mot en viss summa få lite grunder i hur man sminkar sig? Tex sminka på modell och visa hur man gör och sedan gå igenom med varje person lite om vilka färger de skulle passa i? Alt. att ett litet sällskap får komma och lära sig på var och en hur de ska sminka sig? Det finns många olika sätt att göra en sådan kväll på =P Sjärlvklart delar vi på den summan de betalar för att komma! Hoppas du tycker att det skulle vara roligt =P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *